Jakovina: Rušenje autonomije Vojvodine bilo je uvod u ratove

Ostavite komentar


  1. Kamo sreće da je Vojvodina ostala u sklopu Austrougarske… Sada navodno, samo u Beču, živi oko 400.000 Srba… Batalimo emocije, budimo realni.

  2. Већ дуго нисам прочитао ништа злонамерније. Говорити тако у србији против србије је нечувено.

  3. Namerno izmenjena nacionalna struktura stanovništva pa je Vojvodina danas najekstremnija regija Srbije.

  4. Ja evo sa mojih milion ipo Srba bez razuma zelim da me savetuje tvrtko ili jakovina gotovina da se odvojimo od svog naroda.

  5. Lupetanje. Ni mnogo prostije stvari, napr bračna svađa, ne zavise od jednog jedinog uzroka, kamoli ratovi.

    Pre će biti da je to što posle ’45. nije napravljena srpska autonomija u SR Hrvatskoj i BiH, dok su napravljene čak 2 u Srbiji, bilo uvod u ratove ’90.

  6. A sve je ukazivalo na to da je u pitanju pametan, objektivan i veoma razuman istoricar.Sta se dogodilo?

  7. mozda za narednih 10 godina vojvodina ce biti drzava svidjalo se to nekom ili ne ali se sve svodi na tome

  8. Želja pravih Vojvođana je autonomija, ove pridošle devedesetih ne računam u Vojvođane. Nas ne zanima život u Srbiji, Velika Srbija i sl. Autonomija i miran suživot sa svim komšijama. Daće Bog i to!!!

  9. Нисам љубитељ Милошевића, али кад слушам ове хрватске псеудоисторичаре чини ми се да би ако могу окривили и за Јасеновац!?

  10. Vojvodinu su uništili likovi sa Kosova i prekodrinsko-crnogorsksa mafija,so na ranu Vojvodine stavio je Čanak,svi će biti vraćeni svojim domovima pa neka tamo politiziraju i donose progres koliko im je volja.

  11. Банат се залаже за укидање аутономије. Ми никад то нисмо тражили. То је комунистичка заоставштина.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.