Jakšić: Ako je Sabor svesrpski, gde su Srbi iz Slovenije i liberalno misleći?

Ostavite komentar


  1. Biće, da smo na ovom saboru, umesto Srpske pravoslavne crkve, dobili Srpsku naprednu crkvu.

  2. Исписани су по ЕУ стандардима. Као у Руси у Балтичким државама. Никаква права

  3. Kad god smo Srbovali ne smo dobro prosli. Kad smo, nekad bilo, bili pobednici u ratovima i trebalo da Srbujemo dat smo cutali i povlacili granice kao da smo gubitnici. Sto i jesmo.

  4. Srbe u Sloveniji ista drzave ne priznaje kao manjinu tj starosedeoce nego dosljake koje su komunisti doselili (slicne teze imaju ex SSSR balticke drzave oko Rusa u njima). A liberalno misleci Srbi uglavnom cekaju instrukcije iz Berlina sta da rade , a Berlinu i EU su uprkos svemu, ipak vazniji Vucic i i litijum nego oni .

  5. Nas je u Sloveniji oko 50.000 a u Austrji i Nemačkoj kudi kamo više!U svim ovim državama nismo autohtoni što znači da nimo ni nacionalne manjine ni konstivni narod tih država!Inače ovde u Sloveniji je više Albanaca oko 65.000 .

  6. A gde su ovi Srbi iz opozicije ili nisu Srbi na celu sa nestorovicem, jovanovicem itd…

  7. Sramota da sve sto je srpsko omalovazavate i nipodadtavate da li je moguce da vi jugosloveni kao sto je g. Jaksic mrze toliko Srbe i sve sto je srpsko

  8. @Srbin zalosno je sto je onaj pravoslavni ptrijarh ucestvovao u tom cirkusu. Crkva se posle cudi sto nema vernika po hramovima, pa ko da im dodje kada je glavni ovakav

  9. @Beograd pametni ne podrzavaju saradu, cirkus i najvecu glupost u istoriji Yugoslavije i Srbije. A i ovi su sebe sami proglasili srbima a znamo da to nisu vec su bosanci i tako ce i ostati.Nemaju oni nikakve veze sa Srbijom i srbima. Dok je jos malo ova vlast tu mozda i budu srbi a posle adios amigos . Bilo bi bolje da se sto dalje drze od nas jer nisu bas povoljni.

  10. Srbi u Sloveniji imaju pre svega status gastarbajtera a ne priznate manjine, „slobodnomisleci liberali’ u Srbiji ne smatraju sebe Srbima, preziru Srbe i zasto bi uopste i ucestvovali na nekom svesrpskom saboru?

  11. Političar od ličnog poliiitičkog integriteta .nebi sebi dozvolio.da od svoje države pravi seoski vašar..
    Kao sto je Vučić to učinio na „Sve Srpskom Saboru. u glavnom gradu RSRBIJE BEOGRADU!!!

    …u.današnjem svetu demokratije I.one koja to nije,
    Nebi , prvo sebi dozvolio ,a potom I da se od države čiji je Predsednik pravi obična Bulevarska Šarada!

  12. Nije pazljivo gledao, bili iz slovenije i iz bih, bili i neki iz ovdasnje opozicije. Bili oni koji shvataju sustinu i ne vide samo vucica. Vide i srbiju.

  13. @Gordana 77g dipl.pravnik

    Dipl. pravnik a komentar polupismen. Strasno.

Ostavite komentar


Politika

EKOLOŠKI PROTEST

„Vladi koja je spremna da Srbiju svede na civilizacijsku WC šolju ne sme se dozvoliti da organizuje referendum o litijumu“: Šta još opozicija misli o namerama režima?

Imajući u vidu nedemokratski karakter aktuelne vlasti, ozbiljne indicije o krađi izbora koju sprovodi iz ciklusa u ciklus, nasilje nad medijima i onemogućavanja da istinite informacije dopru do građanki i građana, i nadavse ogoman stepen korupcije, zabeležen u brojnim domaćim i stranim izveštajima o situaciji u državi, predstavnici opozicije nemaju sumnje o tome da bi organizovanje referenduma o iskopavanju litijuma, bio još jedan u nizu teških zloupotreba režima.

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.