Jakšić: Očekujem izbore na jesen, a Vučićevom pokretu pristupiće Jelena Milić, Tanja Mišćević…

Ostavite komentar


  1. Mnogima koji, najblaže rečeno, pričaju proizvoljno o vremenu socijalizma pridružio se i Jakšić. Toplo mu preporučujem da pročita kada je stvoren Narodni front.

  2. Uuuu kakva procena , uplašio se Predsednik , vidim ja na vetru na otvaranju ovih silnih km puteva kosa mu leprša , e sada smo culi od gdina da je to od straha ! Nego pitam za druga je li ono CIA pominje Jeremica i sumnjici za neke Veeelike korupcije ? Sram ih bilo , kako to smeju da rade !

  3. Dodao bih da još uvek visokom rejtingu Vučića doprinosi i slaba opozicija koju čine stranke koje su pre Vučića bile na vlasti i Srbiju opljačkale i razorile. Da bi Vučić bio srušen treba da svi oni koji su bili deo prethodne vlasti bez obzira na kom nivou se povuku i dođu novi neuprljani kadrovi ili čak neka nova stranka koju bi vodili ljudi koji nisu imali nikakve veze na sa sadasnjom a ni sa prethodnom vlašću. Inače nek nam je Bog u pomoći.

  4. Da li je postojala i jedna osoba u ta dva crna dana,da je bila staložena,ako je normalna? Kakve vi glupe analize radite! Da se nije pojavio na TV,bilo bi da je nezainteresovan. Opozicija mu zamera što nije sveću upalio,ili bar nisu videli da jeste. Da je snimano kad je palio,rekli bi“lična promocija“. A on je samo čovek,kao i mi. I to kvalitetan čovek.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.