Jakšić: Ovakva Srbija ne zaslužuje da bude u Evropskoj uniji

Ostavite komentar


  1. Pa pogledajte samo nacionalne frekvencije, kolonija 11., vekovna obucavana kako se na prazno voli, placamo brigadama u ocuvanju ovako srecnog kolonijalnog statusa, nigde postignutog

  2. Колико год смо ми за ЕУ је ,толико је ЕУ за нас. А та шаргарепа је на дужем штапу од 2030 године.

  3. @boza
    Srbiju tek očekuje iskustvo koje ima makedonija tj postavljanje posebnih uslova od strane pojedinih članica. Srbija treba da očekuje uslove u vezi granica nestalih lica eventualne ratne štete a ne treba isključiti ni mogućnost aktuelizovanja pitanja rumunske i bugarske manjine i to na liniji interesa tih zemalja. Kosovo ne treba ni spominjati jer bez njegovog rešavanja nema ništa od eu.

  4. lepo receno sve od strane ovog jaksica sve tačno medjutim ne Srbija nego gazda srbije, koji je uništio sve u ovoj zemlji , sve sve sto postoji, ,,postoji sam on i niko više, tako da treba uvesti sankcije da bi se njegovi sledbenici osvestili i da bi ga počeli napuštati, jel ako se ne može putovati van, ako nema ,,besplatnih novčanih sredstava koje ta ista eu daje bespovratno srbiji obda će se drugačije razmišljati stoga samo da se ukinu donacije videce se raspoloženje i ovo građenje tog nekog događaja 2027.. kako će se to odvijati …ko će doći i kome to treba..

  5. Tačno tako.

    12 propalih godina u korupciji, kriminalu, zloupotrebi institucija države, gaženju Ustava, zloupotrebi javnih medija i nasilju, kako verbalnom (širenje paranoje o ugroženosti nacije), tako i fizičkom (batinaši i bakljaši), itd. …

  6. Da se to stvarno htelo, vec mi bi vec davno bili u EU. Na zalost, ima ih puno u Srbiji koji godinama rovare protiv, jer ovaj opsti javasluk mnogima odgovara.

  7. Da bi se ušlo u EU, treba ispunuti neke standarde. Srbija se godinama trudi da ne ispuni ni jedan, ni makac, a žali se na EU.
    Zamislite sportistu koji se uopšte ne trudi da ispuni olimpijsku normu, a žali se kako ga ne primaju na olimpijadu. To je ova priča.

  8. Ovaj nije zaslužio ni da pročitam tekst posle ovog naslova. Dakle Rumunija, Bugarska, Slovačka, Hrvatska a ima ih još, oni su svojevremeno zaslužili zar ne? Kako se usuđuje da vređa većinu ljudi ove države. On je valjda viši oblik postojanja od nas gundelja pa može da tvrdi ovakve budalaštine.Zar ne?

  9. Bože, samo kad se setim njegove izjave da će Arapsko proleće doneti demokratiju arapskim zemljama. Ili lupetanje o ISIL-u u emisiji sa Darkom Tanaskovićem.

  10. Kao prvo ovakva srbija je zlo za srpski narod koji zivi u aparhejdu. Srbijom vladaju fukare a treba da vladaju Srbi iz srbije. A dto se tice EU. Sto dalje od ti lopova i bolesnika.

  11. Ova budala i dalje zamajava ovaj jadni narod: liberalna demokratija??????, ljudska prava u EU za mučene radnike ne postji, apravne države nema ni u jednoj državi , samo vlast elita školovanim na kojkakvim partijskim kružocima .

  12. Hoćemo li ikad biti dostojni EU? Još su premijeru Đinđiću obećavali 2007 god.ulazak i ništa. I od tada su nam zaplenili dosta imovine i opet nismo dostojni…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.