Janjić: Albanci su zadovoljni i sada slave, a Srbi se osećaju kao da su prevareni, Banjska je bila kraj jedne politike

Ostavite komentar


  1. Dušan Janjić iz Foruma za etničke odnose istakao je večeras da je pravilo pregovaranja to da su obe strane zadovoljne i dodaje da je u slučaju pregovora Beograda i Prištine samo kosovska strana zadovoljna.

    Interesantno je to da svako dobije priliku da „pametuje“ i iznese nekakv komentar na racun „kosovskog problema“ samo ne moja komsinica „baba Rada“ koja je jos odavno „nepogresivo predvidela“ i kakva ce biti „mapa puta“ i kako ce se sve to „okoncati“ oko priznavanja Kosovske nezavisnosti i kako ce na kraju „samo kosovska strana biti zadovoljna“ iz prostog razloga sto se svi ti „navodni pregovori“ vode tako da na kraju sve bude onako „kako je to vec odavno odluceno“ a odluceno je jos 1999-te da ce na kraju „samo kosovska strana biti zadovoljna“ !
    Po verovanju moje komsinice „baba Rade“ pored Vučića koji bi bio „zadovoljan ako Kosovo formira nekakvu ZSO“ u Srbiji ima jos dosta „drzavotvornih stranaka i politicara“ koji „imaju jos volje da nastave sa ocuvavanjem Kosova“ ali da ce i na kraju „njihovog ocuvavanja Kosova“,
    „Srbi i Srbija da se osećaju prevarenima i gubitnicima, a neki i izdatim“ !

  2. Sto opozicija nije poz ala na proteste zbog priznavanja tablica međunarodno nepriznate drzave

  3. Potrebno je zaštiti biznise sns ekipe i interese sns kaste, a nova srednja klasa koju je formirala sns vladavina je patološke osnove i svi oni zajedno ne mare za Kosovo.Kosovo je tu primarna smetnja i lukavo ga puštaju niz vodu.Što je najgore služba je apsolutno obezvlastila srpski narod na Severu, a propaganda ga zaglupela na max,tako da sve ide glatko i bez pobune.Još jednom,nova srednja klasa je stvorena na patološkim osnovama,i nacionalni osećaji su tu beznačajni tjs Kosovo je beznačajno za njih,osim folklorne vrednosti

  4. Pa kako to, uvek su bili glupi ,,šiptari“, slovenci, hrvati, crnogorci…. A srbi umišljeni, pametni, hrabri, lepi, pošteni, uvek da pomognu (ironija). Ja na žalost pripadam tom narodu, ali mi je drago što moja deca to nisu.

  5. Nije tacno da obe strane moraju biti zadovoljne. Strana koja ima pravo mora biti zadovoljna. Ponekad u pregovorima jedna strana mora kapitulirati.

  6. Ljudi treba da znaju da je integracijom Severa u Republiku Kosovo* automatski rešeno i pitanje Albanaca sa juga Srbije. Ne znam zašto se ovo prećutkuje.

  7. I tebe Janjiću mi je dosta!
    Švrćkaš po Beogradu, a Kosovo ti žvaka! Idi na Kosovo odakle si pa tamo vodi politiku!

  8. Srbi su kao prevareni.
    Nego su prevareni vučićevim podvalama i smicalicama.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.