Janjić: Letak u obliku tabloida dobra ideja sve dok prenosi istinu

Opozicioni aktivisti širom Srbije delili "Novine" - brošure dizajnirane poput žute štampe

Ostavite komentar


  1. Ja sam lično, u nedelju (22.12), podelio 100 primeraka na zelenoj pijaci u Kragujevcu, za desetak minuta! Prodavci, ali i pojedini kupci su se otimali da dobiju primerak, em je za Dž, em videše (pročitaše) nešto, o čemu je većina njih prvi put čula! A kao što je već konstatovano, sve što piše na te četiri strane je apsolutna istina!

    1. Kod mene u Zemunu se ljudi tukli,neki završili i u zemunskoj bolnici,valjda ih priteralo,a nisu stigli da kupe “Danas“.Nego ko je izdavač?Nepoznat?E,onda su informacije “sigurno proverene i tačne“.

    2. 300 000 razgrabljeno?Pa vi ako izadjete na izbore,garantovano pobedjujete,ali…treba sakupiti 10 000 potpisa, e to je malo teže.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.