Janjić: Liberalni deo opozicije nije iskoristio šansu na pitanju Kosova

Ostavite komentar


  1. Pa ni sami Albanci koji su legalno, izlaskom na izbore u SRJ i Srbiji mogli da smene Slobodana i imaju apsolutnu vlast nisu hteli jer ih je kao i srpsku opoziciju inetersovalo sopstveno bunjište za Albance to je Kosovo a za srpsku opoziciju, čak ne i grad Beograd već isključivo „Krug Dvojke“… Pa čak i najveći opozicioni lider kosmetskih Srba nije sahranjen na KiM odnosno Kosovskoj Mitrovici da se na njegovom grobu zaklinju nove generacije srpskih opoziciona već brže-bolje na centralnom groblju u Beogradu da ne bi KiM blatom ukaljali svoje „Prada“ cipele i Armani odela.

  2. Demokratska opozicijs ,ako uopste postoji,ne moze i ne sme da gradi politicke poene na kritici Vucicevog napora da zatvori kosovski problem.Upravo suprotno,mora da ga u tome iskreno ohrabruje i podrzi ,jer to nije partijsko vec stratesko i drzavno pitanje cijim resavsnjem,najzad postajemo deo Evrope.Opozicija ima druge teme za kritiku Vucica: apsolutna vlast,urusavanje,institucija,odsustvo vladavine prava,nezakonito smanjenje penzija ,medijske neslobode, neresavanje problema korupcije,partijsko zaposljavanje nestrucnih ljudi ….

  3. Razumem da je politika vašeg lista ono što zagovara Janjić, ali možda ne bi bilo loše da objavite i stav nekog od nas koji ne mislimo tako. Čisto da bi se razlikovali od režimskih medija, koji brukaju profesiju.

  4. Janjiceva logika je komicna. Skolski primer onoga sto se naziva ‘cirkularna argumentacija’. Prvo Vucic nije nikada ni pokusavao da ‘prepozna Kosovo’ jer bi, da jeste, za sest godina umesto jalovog foliranja i kukumavske pinkovstine uradio nesto. Vucic se do te mere zaglavio u izmisljeni ‘kosovski problem’ u kome komicno pokusava da nadmudri pametnije od sebe i da na nesto natera one koji se naterati ne mogu, da vise ne zna sta ce sa sobom. Opozicija samo gleda i ceka da se ‘Velemajstor’ sam udavi u onome sro je napravio. Njihova toboznja (po Janicu) ‘neaktivnost oko Kosova’ je dobro proracunata strategija, nakon sto su shvatili sa kim imaju posla.Vucic prema tome, nije iskoristio niciju ‘slabost’, nego TV Pink, represiju medija u Srbiji, … ali ce to sve pasti, kada bude morao narodu Srbije da objasni zasto je izbrisao Kosovo iz srpskog Ustava i dao Siptarima stolicu u UN, a za uzvrat nije dobio nista, … kao i uvek do sada! U ovom trenutku bi jedino samoubica pokusavao da bude ‘veci Vucic od Vucica’. Gazdina politicka prica se polako primice kraju (bez obzira koliko puta jos bude izabrao sebe za Predsednika) ali G. Janjic to tek treba da shvati! Samo gledajte …

  5. Ne verujem da Liberalni deo opozicije pouzdano zna da je Kosovo sveta albanska zemlja, ispunjenja svetinjama u obliku ilirskih manastira i crkava.

    1. Ovakvo pateticno trolovanje ne bi proslo ni da su ti publika deca iz vrtica. Ovo ti je maksimum dometa? A da se bavis onda necim primerenijim tvojim kapacitetima?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.