Janjić: Marko Đurić je u Nikolićevom timu za kampanju

*Drecun:Od opozicije sam očekivao osudu agresivnih postupaka Prištine, a ne traženje Đurićeve ostavke *Ristić: Ugrožen opstanak Srba južnije od Ibra *Tepić: Miša Vacić ipak Đurićev savetnik
Opozicija traži hitnu sednicu parlamenta i ostavku direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Vlade Srbije

Ostavite komentar


  1. Koga je briga ko koga podrzava?
    Ne smeju se nasi novci trositi za pridobijanje ekstremistickih glasova i izazivanje ratnog sukoba s komsijama u kome bi covek bez vizije,ideja i diplome izigravao komandanta.
    Postoji li propis da ih neki sud casti eliminise,ukoliko ne mogu da opravdaju ili nadoknade ovaj sumanuti trosak
    islim,ako FON brani gradonacelnika,valjda i nas moze neko…osim nesrecnog ombudsmanaa koji trenutno treba da sacuva sebe da bi smenio ovakvog predsednika.

  2. Farsa, sve sto radi Vuciceva je obicna farsa. Amateri koji samo gledaju svoj interes, i boli njih uvo za Srbe koji zive na Kosovo. Vec su ih jednom zrtovali, sad opet. Koliko duze?

  3. Bezbednost srba na Kosovu nije ugrozena zbog voza,vec zbog albanaca koji sve rade samo da bi oterali i ono malo srpskog naroda sto je tamo ostao.

  4. ova glupost sa vozom, samo je nanela štetu srbiji, a posebno srbima na kosovu. đurić je zreo za smenu, pa pposle neka nastavi da radi u izbornom štabu nikolića.

  5. Ne mogu da verujem da ovaj demagog AV zivi u ne znanju I pored 24 oro chasovnog radnog vremena

  6. Opozicija se u situaciji bitno ja nacionalno pitanje, svrstala na stranu Albanaca. Glasači im to neće niti oprostiti niti zaboraviti.

  7. Lepo kaže narodna poslovica: svi su generali pametni nakon bitke. I Janjić i Obradović i Ristić… A jesu li oni bili na Jarinju, pa da imaju pravo nekoga da kritikuju?

  8. SVi znaju da kritikuju ali kako bi oni odreagovali na ovakvu situaciju postavlja se pitanje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.