Janjić: Narodnjaci sviraju balalajku

Direktor Foruma za etničke odnose o izjavi funkcionera NS da će Amerikanci sada probati da ostvare svoje ciljeve sa "slabim Vučićem"

Ostavite komentar


  1. A Janic po obicaju svira q…..u i to americkom.
    Dajte vise sklonite ovu cetu za zbunjivanje i dezinformacije.
    Aman hoce li iko ikad u ovoj titoistickoj barustini, da pusti mlade ljude da ista kazu, urade pogrese. Svakom pristojnom u ovoj zemlji se povraca od janjica i ekipe.

  2. Na žalost opozicija ne zna kako to da uradi jer je zarobljena nacionalizmom koji je rak rana naše države i naroda. Ta priča, koju vlast uporno i potajno želi da ostvare „svi Srbi u jednoj državi“ ili „Srpski svet“ je prosto nerealna i neće nikada biti ostvarena. A tako misli i opozicija.

  3. Čim vidim da neko poteže Miloševića kao argument, prestanem da čitam. Jer to je siguran signal očaja čim nema drugu argumentaciju. Inače, meni je dosta i jednih i drugih. I neću više na izbore iako se oduvek zdušno trude da mi objasne da time podržavam Vučića kao onomad Miloševića. Kao da isto nije važilo za npr. Tadića.

  4. Covece imas jake veze na svim nacionalnim frekvencijama, pa omoguci Ponosu ili Jeremicu da kazu kako oni planiraju resavanje ovih problema

  5. Ova cetiri komentara su tako ocigledno od onih sendvicara iz busa. Jedan za drugim, toliko o njihovom IQ.

  6. Dotični etičar i mudroser iliti parazit posisao mudrost od koje je normalnim ljudima muka . . . A i listak koji ga protežira nije ništa drugo do mizerni, zluradi glasnogovornik gazde koji izdaje naloge i bez kojeg nema belog leba . . .

  7. Gospodine Janjiću, vreme je za penziju. Zašto ne prepustite svoje mesto mlađim ljudima. Isto bih sugerisao i gospodinu Ponošu. Ako neko drugačije misli nije automatski sendvičar ili izdajnik. Politička tolerancija je nedostatak današnjeg društva u velikoj meri. Opozicija sa liderima kao što su Đilas, Jeremić, itd… se nikada više neće vratiti na vlast. Ako žele dobro Srbiji prepustiće svoje mesto nekim mlađim, pametnijim ljudima sa novom vizijom.

  8. Dragance svaka ti je ka Njegoseva!!!Da se stari ne vrate a da ovi sadasnji ustupe mesto mladim snagama ako ih uopste narod hoce na izborima

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.