Janjić o izjavi Tačija: To je njegova želja, pojam priznanja države je veoma širok

Ostavite komentar


  1. DA SRBIJA BI TREBALA DA PRIZNA KOSOVO I METOHIJU KAO AUTONOMNU POKRAJINU REPUBLIKE SRBIJE.. TO STO SRBIN TACI MISLI JE SAMO JOS JEDNA GLUPOST MEDJU STOTINJAK IZRECENIH „TACIJEV DEDA JE BIO PTAVOSLAVNI SVEDTENIK“, TREBALO BI TACI DA URADI DNK-A DA SE VIDI DALI JE ARNATIN ILI SRBIN, I DA NEZIVI U OBLACIMA NEK SIDJE U REALNOST. CIJE JE ZEMLJISTE KOSOVA I METOHIJE, ODVAJKADA SRPSKO .SRBI SU RATOVALI NA KOSOVO POLJE SA TURCIMA A ARNATSKA DIVLJA PLEMENA ZIVELA U PLANINSKOM MASIVU „PROKLETIJA“

  2. Dvije Njemačke su bile dvije Njemačke. Dvije a ne jedna od dva dijela. Do ujedinjena je došlo voljom stanovnika obje države. Poštovani profesoru, da sam ja na mjestu pregovarača sa albanske strane ja bih to potpisao odmah da sam sa srpske strane odmah bi se objesio ako je to rješenje. Dvije Njemačke su bile dvije Njemačke ovako bi Srbija bila Srbija a Kosovo samo Albansko uz neke povlastice Srba na sjeveru.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.