Janjić o Vučićevim telefonskim razgovorima sa Makronom, Džonsonom i Erdoganom: Nije sposoban da istovremeno hoda ulicom i žvaće žvaku

Ostavite komentar


  1. Ovaj samo sto se nije zaplakao na televiziji govoreci o Rusiji. Doso je djavo po svoje je bas dobro objasnjenje

  2. „…zašto je Vučić „pustio“ u medije da je razgovarao sa trojicom lidera je jasan – to je uradio zbog izborne kampanje, ne bi li poboljšao svoju poziciju u biračkom telu.“

    Jer to nije vest, jel’ tako, novinari?

  3. Ovome ne verujem ništa! Samo njega čekaju da ih posavjetuje i izlozi mišljenje! Menja misli i stavove prema sugovorniku…spinuje i umišlja….

  4. Da sam na mjesto EU svim zemljam koje ne podrzavaju sankcije Rusiji uveobi Enbargo

  5. Zasto samo kritikujete? Iznesite vase predloge sta bi ste vi uradili u ovako delikatnoj situaciji

  6. Srbija ima jednu stolicu. Srpsku! Makron je objavio razgovor sa Predsednikom Srbije. Naši analitičari nemaju pojma . Kao i većina zapadnih. Svi duvaju u istu tikvu!

  7. Sta ima da razgovara sa Dzonsonom kad su oni izasli iz EU? Mozda zato sto su Englezi, od kada je sveta i veka, bili umesani u sva „sr.nj.“ u svetu.

  8. Kad mentalna bolest uzme maha….Makron provalio foru štap i šargarepa, oa mu sad uvaljuje i borbene avione koji ničemu ne služe, sem da budu pokretne mete za Nato lovce….

  9. Moja pokojna baba rece da si juce i sa njom razgovarao zbog glasanja..

  10. Nije nas 1999 podrzao ni Zelenski ni njegovi desnicari. Vucic ipak treba da zove Zelenskog da spreci koriscenje nasih kamiondzija kao zivog stita.

  11. Da kaže Zelenskom da zna kako mu je, da smo i mi pravili drugima ratove i da nas je zato NATO smatrao za kolateral jer Srbija nije Rusija i za nju važe drugačija pravila. Mi smo samo bili vežbanka za ovo Danas.

  12. Ama ljudi kakav telefonski razgovor,samo nas folira,niko ga ne konstatuje ni za žutu banku.Sramota šta nam radi.

  13. A da li je gospodin Janjić sposoban da hoda trotoarom i istovremeno žvaće bilo šta i pri tom uključi mozak i razmišlja šta će da napiše za Danas??

  14. Kakav F-genije, istovremeno razgovara sa tri sagovornika o važnim pitanjima za čovečanstvo.
    Ovakvog još njesmo imali i nećemo.

  15. Janjić..?? To beše predsednik propale partije „Nova socijaldemokratija“ Od nečega se mora živeti, a magla se dobro prodaje…

  16. Podrzali smo integritet Ukraine.Ne priznajemo LlNR I DNR.Sve u skladu sa svetom.Dosta od Nas.

  17. Ako neko vidi AV neka mu kaže da je i Luj XVI pred pad Bastilje imao problema sa nesanicom.

Ostavite komentar


Politika

vilijam barns

Glas Amerike: Upadljivo ćutanje Beograda o poseti šefa CIA Vilijama Bernsa

Boravkom na Kosovu u četvrtak i petak, direktor američke Centralne obaveštajne agencije (CIA) Vilijam Berns okončao je posetu regionu tokom koje je obišao i BiH i Srbiju, ali je poseta Beogradu ostala obavijena velom tajne - od detalja da niko u Srbiji nije ni potvrdio Bernsovu posetu, do toga s kim je i o čemu razgovarao, piše Glas Amerike (VOA). 

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.