Janjić: Opozicija nema „drugi korak“

Sagovornici Danasa o objavi lidera Dveri "Neka se pripremi Pink"

Ostavite komentar


  1. Nasiljem se nista ne resava . Mislim da ovim svojim potezima nista ne dobijaju, vec samo gube glasace, ko ce podrzati nasilje? Na izbore pa tamo neka menjaju vlast .

    1. Jos jedan SNS bot, Vucic koristi nasilje celo vreme. Autokrate i diktatori se mogu skinuti sa vlasti samo revolucijom.

  2. Samo dodji Boskicu od Akcenta na Pink 🙂 cekamo te na privatnu svojinu samo dodji, proci ces kao sto se prolazi u Americi ako udjes na neciju svojinu. Povedi i tu decu da ih prosvetli Mirko, jer izgleda Mirka videli u zivotu nisu kada su toliko bahati i prosti. Kadrovi obradoviceve sitne vosjke su potomci dizelasa sa metalnim kajisevima i majki sponzorki iz 90tih. Narod je rekao 2012te sta misli o demokratskom gradjanskom drustvu, zar treba silom to da vam pokaze na ulici? Cutite i budite pametni, zivot je jedan , ne gubite ga olako za jednog seljobera iz Cacka.

    1. Nepismeni Nikola može samo da preti, vređa i ruži, jer je ružan iznutra. Ili je možda njegova majka sponzoruša, pa govori iz iskustva. SNS će izgubiti izbore, kao što ih je svaka vlast izgubila. A komentare i pretnje nepismenih bitangi ne bi trebalo ni objavljivati.

    2. Sa nacionalnom frenkvencijom? Da vam je nije možda deda u nasledje ostavio? Amerika? Srbija? Da li ja nešto ne znam, tačnije da se ovde primenjuju zakoni Amerike? Dobro je da ti poznaješ zakone Amerike, ali ti pismenost nedostaje. Gleda Nukola Zadrugu i Parove, pa mu se prividjaju sponzoruše.Možda su mu mama, ili sestra učesnice , ili je možda svoju devojku poslao da zaradjuje do leta u zatvorenom prostoru, kod ružičastog i srećnog.

  3. Zvezdica za Boska, a ostali da se malo ubrzaju.
    I bolja i efikasnija organizacija od medijske do one na terenu.
    Zasto, sajt i twitter opozicije ne obljavljuje pravovremeno i permanentno ingormacije,
    Zasto kamion nije dovezen u nedelju u 12h kada nije bilo policije, nego smo moral da ga uguravamo pored kordona.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.