Janjić: Razgraničenje bi izazvalo egzodus Srba južno od Ibra

Ostavite komentar


  1. pa ova sotona iz Beograda to i hoce .Ali po starom dobrom sprskom obicaju ocekujem da oni koji ce biti proterani prvo tapsu i aplaudiraju onom sto ce dovesti do njihovog progona ,ako taj sutra dodje u Gracanicu ,danas narod nije tako radio 1990 nebi smo imali Kninsku Krajinu ,ali to nas narod jos nije naucilo pameti ,pa dan danas na vlasi imaju one sto su ucestvovali u kreiranju tragedija u Kniskoj Krajini , one sto su pokrali celokupnu deviznu stednju ,one sto su kreirali hiperinflaciju ,sto u doveli do sankcija UN ,one sto su doveli do bombarodvanja i 11 000 tona uranijuma ,da bi posle 78 dana bombardovanja taj isti Milosevic reako ,, jel moze sad onaj sporazum iz Rambujea ,, a oni sto bombarduju mi kazu e pa sad nemoze ! znaci ceka 78 dana da bace 11 000 tona uranijuma ,da kaze ,,,jel moze sad sporazum iz Rambujeja da se primeni ,, sta da kazem dalje …………i danas ove 2018 sudbinu srba resavaju oni koji su samo zlo naanosili narodu Srbije ……i sad da narod ocekuje nesto dobro od njih ,ali nasem Narodu Nema spasa !!!! zasto ? valjda je jasno zasto . Kad 29 godina ii i docekuju one sto ih unistavaju .onda je logino da narodu nema spasa .#### sad smo Najveci Neprijatelji naroda mi sto na sve ovo ukazujemo ……a verovali ili Ne u Narodu ima dosta onih sto nas gadjaju kamenjem ( neki umesto kamenja koriste hemikalije koje im dostavljaju ove sotone iz beograda , kako kad , nekad kiseline u formi anhidrida , nekad toksini ,nekad otrovi ….. kad i to zafali sotone im dostave Ugljen Monoksid ,da nam malo ubace u hotelske apartmene ,kad zapsimo ,da se po mogucstvu neprobudimo , kad kad probaju sa narkotickim gasom ….znaci izlozeni smo nevidjenom progonu _)

  2. Otac Sava se pokazuje kao lazni dusebriznik za Srpski narod na KiM. Poznato je da je pre bombardovanja krivio Srbe za sve lose sto se desavalo na KiM, nazivajuci ih ratnim zlocincima i podrzavao je da im se sudi u Hagu. Nemoj vise da se brines, posebno ne na tviteru. To mi je malo degutantno.

  3. Verujem da iguman manastira, Sava Janjić, bolje zna kakva je situacija i šta je dobro za naš narod na Kosovu. Nigde i nikada nisam čuo obrazloženje opravdanosti i prednosti razgraničenja od strane predsednika. Iako bi u početku išlo teško, zajednički život i razvoj tolerancije je jedino ispravno rešenje za narode koji žive na Kosovu. Daleko smo od toga, ali je za mene mešanje naroda i rasa najzdraviji način za budući razvoj ljudskog roda.

  4. Sta bi hteo g. Janjic da ostane tako kako jeste , ko to moze vise da finansira da li se ikada zapitao koliko novca odlazi za Kosovo i Metohiju , na kome nemamo nista ni Srbija ni stanovnistvo , samo enormne troskove Republike Srbija.Uredu da moze tako , ali ne moze vise to niko da izdrzi . Narod Srpski se iseljava , za neku godinu nece biti uopste Srba na Kosmetu.Ali njemu je vazno da on bude tamo i da se bavi politikom.

  5. Razgranicenje -NE , Priznavanje -NE , A STA DA???? Da uzmemo puske i da izginemo svi u borbi sa NATO snagama i celim svetom , pa nije problem popovima , svestenicima i predstavnicima crkve , ONI ne idu u rat , oni uvek opstaju i ostaju. Sad ima 5-6 / Srba na Kosovu i Metohiji sta ce biti za 10 godina , kad se u status -kvo stanju isele jos preostali Srbi STA ONDA??? Albanci imaju po petoro sestoro , neki i destoro dece , a Srbi jedno eventualno dvoje , za 20 godine bice ih koliko i nas u celoj Srbiji . Crkva treba da se bavi i propagira hriscanstvo i da postuje Bozju volju , a politiku da ostavi politicarima , svakome na svoju odgovornost .

  6. Po g. Janjicu treba ostaviti sve na cekanju , kao pod Turcima jedno 500 godina pa ce se nesto dogoditi , pa ce se Kosovo i Metohija vratiti u sastav R. Srbije .Ali on ili nije svestan ili je neobavesten da je nekad bilo 40/ Srba – na Kosmetu , kad je Milosevic napravio kataklizimu na Kosmetu tad je bilo vec samo 12/ a sad 5-6 procenata .Kako vise moze vreme da radi za nas , kad za 10godina ovakvom situacijom koja je sad nece ostati niko- em pritisak Albanaca koji trpe- em ekonomski losa situacija – jer ljudi nemaju od cega da zive.

    1. „…kao pod Turcima jedno 500 godina…“ A Turci su imali „pravo prve bračne noći“! Bolje da ne radiš DNK!

      1. To feudalno pravo: „Lus prima noctis“ su Otomanski age i begovi obilato koristili, ali je zato, svaki Prvo rođeni dečak slat u Janičare. Na taj način smo čuvali „Srpsku rasu“, ali šta ćemo sa prvo rođenim devojčicama!? Njih nismo udavala ili smo ih slali u manastir… Dakle. Srbi su i te kako vodili računa, da nam se krv na pomeša.

      2. @Poreklo vrste!

        Srbi su vladali Jugoslavijom dosta godina, bolje ti da ne radis DNK-a.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.