Janković: Bez dogovora sa Jeremićem

Ostavite komentar


  1. Ovog gospodina mozemo samo da pitamo kako tece politicka kampanja i kada ce da prestane da se pravi lud i da podnese ostavku ?

  2. Dakle,g.Jankovicu ,vas nacin odgovaranja na najneumesnija pitanja, toliko su lucidni,sa tako umerenim a jasnim odgovorima, nigde se ne prelazi granica, a kaze se sve sto .Na tu vestinu govorenja, umesnost i savrsenu sposobnost jasnog izrazavanji i moram reci sabranost , mogu samo da Vam zavide oni cija ste meta, a da Vam se mi ostali divimo i poverujemo da ima nade………………………..

  3. Majo, ja biram nesigurnijeg zastitnika.Pretpostavljam da je vas zastitnik mocniji i da ste u sigurnijim rukama.

  4. I dogovor ništa ne menja, oba su bez šansi kod biračkog tela, oba zajedno ne mogu doseći 2o procenata, pojedinačno su ispod Šešelja i Dačića.

  5. Jeremic i Jankovic su karijeristi, obojicu zanima iskljucivo predsednicka fotelja. Medjutim, nije narod lud.

  6. Pa ko jos moze da poveruje u pricu Sase Jankovic sem njega. Ako zelite da pobedi kandidat opozicije, svakako morate da se dogovorite,u suprotnom sam apsolutno sam siguran da iste gubite.

  7. A mogli su lepo da se dogovore,pa posle izbora da tese zajedno jedan drugoga. Ovako ce im biti teze.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.