Janković Čanku: Odgovaram građanima, ne strankama 1Foto: FoNet Nenad Đorđević

Povodom javnog poziva predsednika LSV Nenada Čanka da Saša Janković pred Predsedništvom te stranke odgovori na njegova pitanja, budući kandidat za predsednika je odgovorio da će sa zadovoljstvom ponoviti svoje stavove, ali pred građanima, a ne pred bilo kojom partijom.

Liga socijaldemokrata Vojvodine uputila je u petak pozive Saši Jankoviću i Vuku Jeremiću, koji su najavili kandidature na predsedničkim izborima, za sastanak „o budućnosti Srbije“.

„Sa zadovoljstvom ću ponoviti svoje stavove ili odgovarati na pitanja o svim temama koje je pomenuo gospodin Čanak i svim drugima, ali pred građanima Srbije, a ne pred bilo kojom partijom. Predsednik Srbije odgovara građanima koji ga biraju, a ne strankama, bez obzira na to da li ga podržavaju ili ne. Inače, čudi me javni poziv gospodina Čanka, jer smo nas dvojica o temama koje je pomenuo već razgovarali“, javno je odgovorio na poziv Saša Janković.

Budući predsednički kandidat Vuk Jeremić, reagujući na poziv, ocenio je da je „dobra ideja“ svaki razgovor o tome kako da se promeni sistem koji ne radi u interesu naroda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari