Janković: Državni resursi se koriste za progon političkih protivnika

Predsednik Pokreta Slobodni građani

Ostavite komentar


  1. Nazalost, nasa T(r)ajna Sluzba se kao poslednja prostitutka i u potpunosti p(r)odala Velikom Vodji i njegovoj kamarili.

  2. Ne koriste se samo za to ima i gore.Jedan predsednik opštine koristi državne resurse da bi sebi obezbedio tri ljubavnice istovremeno tako što im je dao posao u javnim preduzećima i upravi.Bruka!

  3. Normalom preostaje samo da stavi prst na celo i da se upita: Da li smeju da se kucaju poruke na sopstvenom telefonu i ide pesice u prisustvu politickih prvaka (lidera)? Nasta licimo mi obicni gradjani Sasi Jankovicu, na teletabise i ili na Raju i Zlaju? Kolko mu farbe treba da nas prefarba, da bi igrali kako on svira? Prvo je u bubnjeve poco da udara Rodic preko svojih medija, a odma zatim su se pojavili plakati sa Jankovicem i OZNA koja ich prati. Da nije zalosno bilo bi smesno.

  4. Sasa, ne osvrci se na BIA. Zamajavaju i Tebe i nas. Okreni se i radi. Da li imas spremnog kandidata za gradonacelnika? Nadji ga, objavi to i radite na programu koji ce se ponuditi gradjanima. Pomagacemo predlozima. Ako se pojavi bolji, budi spreman da ga prihvatis. Zaboravi sujetu. Jedino tako ima nade.

  5. Pali su jednom vec 90ih, pasce jos jednom. Samo sto ovog puta lete mnogo vise nego pre, pa ce i pad biti bolniji. Podrska Sasi i poziv za ujedinjen nastup opozicije na Beogradskim izborima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.