Janković drži osnivačku skupštinu

Nova stranka bira rukovodstvo, Živković ponovo predsednik
Promene na opozicionoj sceni ovog vikenda

Ostavite komentar


  1. Na šta li će da liči ta stranka, kad čovek nema veze šta je to demokratija.

  2. Jankovic je SNS-ovcima ocito strah i trepet pa su botovi vec krenuli da omalovazavaju njegov pokret. Licno mislim sve najbolje o Jankovicu kao izvrsnom intelektualcu.

  3. Ja i dalje ne mogu da poverujem da postoje ljudi koji organizovano sede, naklapaju komentare i lupaju minuse i pluseve gde po nalogu. Molim vas kazite mi da to radite iz ubedjenja, a ne za crvenu i sendvic i postovacu vas.

  4. Jankoviću ,ti si tako ne bitan lik, nikog više neinteresuješ, zbog tvog lopovluka narod te je davnih dana otpisao!

  5. Naš "pravični" kandidat za nigde i ništa….Samoproklamovani pobednik sa 16% Lik koji apstinente naziva svojim glasačima….pretužno

  6. Bravo Sasa . Samo napred bez straha . Neznam samo gde ce ondo botovi AV AV da se sakriju . Blago njima pa nemaju mozga . Ovako netrebaju da misle jer sad zanjih misli AV AV

  7. Samo da me spasava Sasa Jankovic i njegov pokret…sa 16 % podrske u birackom telu….nece imati nekog veceg uspeha…jos posle ovih protesta…podrska gradjana mu je jos manja.

  8. 16% i 55% koja razlika…odmah iza Vucica….ima on jos da pojede dosta spanaca da bi bio iza Vucica….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.