Janković i Jeremić se sučeljavaju u finišu

* Nikolić: Dobro je dok ćute jedan o drugom * Komšić: Moraće da se izjasne u poslednjoj fazi
Šta sve čeka opozicione kandidate do kraja predsedničke trke

Ostavite komentar


  1. Jeremić i Vučić neće jedan protiv drugog? Pa oni bi ljagali i rođenu majku, samo da se dočepaju vlasti.A moraju da ljagaju protivnike, jer nemaju čime da se pohvale, iza njih ne stoje rezultati, samo afere.

  2. Idealno rešenje je da proevropska opozicija ima TRI kandidata, tj pored Jeremića (desni centar) i Jankovića (levi centar) i Čanka (autonomaši i trgovci na malo), tako da za njih ukupno glasa preko 2 miliona glasača, a koji će svi da podrže onog koji uđe u drugi krug.. Vučić ne može u prvom krugu da dobije preko 1.6 miliona, jer će mu glasove odvući Šešelj i Obradović !!

  3. Milan Nikolic ipak nije analiticar jer je snazno i otvoreno podrzavao Borisa Tadica tokom prosle kampanje, pa kad je ovaj izgubio izbore, predlagao je da Tadic bude predsednik vlade Srbije. Inace, Jeremic i Jankovic nisu bas konkurencija, jer Jeremic nema fakultetsku diplomu, nikad nije verifikovao nijednu skolu u Srbiji i dalje je clan SPS vec 20 godina, sa kratkim izletom u DS. Jankovic nije u strankama, a i ima fakultet

  4. Jeremic nema sanse… Njega ni debilisani moler Djukanovic ne provlaci kroz blato ne znam zasto.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.