Janković: Lažna pobeda SNS, to se ne sme ponoviti u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Pa dobro drugari, jel““ red da pitate za misljenje onoga ko je izašao SNS-u megdan ili onoga ko je danas izašao u šetnju!

  2. Ovakvi komentari bez ikakvih dokaza samo stete onome koji komentarise. Da li ima neko ko se razume u marketing u Jankovicevoj stranci (ili udruzenju – sta je da je)? Jedna od najvaznijih stvari za dobijanje glasova gradjana je KREDIBILITET – ovakvim ponavljanjem istih optuzbi bez icega da to potvrdi samo podriva kredibilitet i steti. Dajte se malo uozbiljite i ponasajte se profesionalnije i sa vise postovanja prema gradjanima (Vi stvarno mislite da oni gutaju tu vrstu mamca?)

  3. Ovo mi lici na "pobedu" kada glasacima delis po 20 evrica za glas a nekima zavrces ruku ili stavljas "spansku kragnu", kao novinarima na sopstvenoj inaguraciji. Siledzija A.V.-A.V. likuje a veoma dobro zna kakva je to pobeda u Pecincima. Pecinci mu se nece dogoditi u Beogradu, posto olos nece moci da glasace "privodi" na biracka mesta a bogami moroncine i bilmezi sa tetovazama koje iznajmljuje Vucic, nece imati petlju da prete gradjanima a kamo li da "primenjuju" siledzijske metode kao u Pecincima. Sto bi se pametan stideo time se budala ( Vucic mali Alek ) ponosi – pobedom, smesno.

  4. Zar je ovaj čovek najbolje što opozicija nudi? Čak i Živković, a da ne govorim o ostalim iz DS-a, je za tri koplja iznad Jankovića. Tužno je i čitati, a ne podržavati njegove gluposti.

  5. A Jerkov sto je sibao ljude to ne spominjete? Ajde da je to bila neka mizerna razlika pa da se zale, nego se oni zale a razlika je ogromna, posebno u Pecincima!

  6. Aleksandre Adzic u, gde covece zivis,zar ne vidis ili ti je sve jedno ,sto tvoj imenjak ali Vucic narodu pije krv,ali ne vise na slamku,vec do poslednje kapi.
    Ili si placen da sa njim to udruzeni pijete KRV Srbiji.
    E SRAM te bilo, ubuduce ne pisi. Ne Javjaj se na NA. Molim te

  7. Uvek mu je Vucic kriv! Nikako da smisli neke nove komentare. Najlakse je okriviti drugog, a ne zapitaju se sta to rade pogresno? Ko da glasa za njega kad mu se svet vrti oko pljuvanja Vucica?? Nije narod bas toliko naivan kao sto opozicija misli, SNS je sa razlog odneo ubedljive pobede na izborima!

  8. Nije problem sta ovakvi poput Jankovica misle o narodu koji glasa za SNS (glupi,neobrazovani,krezubi…).Zanima me kakav je onda profil tog opozicionog biraca ako misli da ovakve lazi i neistine bez iznosenja ijednog dokaza i nedostatka barem moralne odgovornosti za izreceno mogu proci kod njegovih pristalica.Da li su onda ti koji veruju u lazi i neistine pametniji od onih drugih?
    Nije problem u SNS-u i Vucicu,problem je u opoziciji koja nam kao alternativu nudi kriminalizovane i korumpirane stranke koje je narod vec jednom oterao sa vlasti,ljude sa sumnjivom prosloscu cija se politika svodi na mrznju i tvitovanje,bivse tajkune,ljude sa poternica…

  9. Unapred najavljuje poraz! Moža će ponovo ići u protesnu šetnju…Neka sa malo pozabavi svojim strahovima!

  10. Janković bi trebalo da se povuče sa političke scene, on nema šta da ponudi sem kritika i praznih priča, a kakav je čovek dovoljno govori činjenica da od njega beže najbliži saradnici

  11. Vučić ima apsolutnu podršku naroda, Janković je nebitan lik na političkoj sceni.

  12. Jankovic je pokazao koliko mu je stalo da siromasnih opstina.On bi tamo gde ima najvise novca za kradju.

  13. Obraćam se onima koje nazivaju "botovima". Pa zar nemate ni malo mozga, svaka vlast ima rok trajanja a dali vi mislite da vaša okolina neće upamtiti kako ste se ponašali i za koga ste radili u ovom periodu urušavanja svega ljudskog u ovoj napaćenoj zemlji?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.