Janković: Najveća pretnja građanima Srbije dolazi od države

Ostavite komentar


  1. Sjajan intervju ali ko ovo cita kad na zalost evo kod nas u Smederevu tesko moze da se nadje list Danas jer trafike ne dobijaju Danas ali zato su krcate Inormerom, ALO-om i ostalim tabloidnim smecama.

  2. Ja mislim da trebaju skoro sve stranke opozicije da se udruze iza jednog kandidata koji ce da nadam se da pobedi, i omoguci demokratiju u post SNS Srbiji. Iako se te stranke razlikuju po svojim zamislima, svima je u koristi demokratija. Tako ce mislim u Italiji da se udruze stranka Severne lige, i Stranka 5 zvezda, koje se razlikuju po svojim zamislima, ali imaju zajednicku zamisao izlaska Italije iz eu.

  3. Janković je demokratski genije. Ovakvog političara nema ni istok ni zapad. Politički perfekcionist.

  4. Nadam se da će i kada dođe na vlast ostati pošten čovek na koga se može osloniti. Za sada je on jedini kome vredi dati glas.

  5. ““““..izričit je Janković, ali dopušta jednu iznimku““““. Poštovani, nije iznimka već izuzetak. Koristite srpski jezik

  6. Konačno, posle dužeg vremena, u srpskoj politici glas r a z u m a! Siroti botovi ne shvataju da se suprostavljaju n o r m a l n o j Srbijiji! Njihov pokušaj da se odupru progresu ravan je smišljenom z l o č i n u !

  7. Institucije I““ve drzave su zlocinacke ,nastupaju as pozcija zla prema gradjanima. .Misljenja Sam da sve strukture moraju da se raspuste of Tuzilastva,Sudstva,Policije,Politicke Mafije.I da se krene od Nule….. Sa Omladinom kao osnovom u novim Institucijama…….ove sada su toliko korumpirane da se to moze porediti sa Javnom Kucom.Tamo gde he moral sustinski narusen to se nemoze ispraviti.a posebno he Utopija da cela Javna Kuca postane Crkva sa jakim moralom.Isti kadrovi samo znace nastavak Agonoije Naroda……..iluzija je da bilo ko 1 covek predsednik moze da promeni strukturu of 55000 losih…….ili moze da se uklopi ili da bude ubijen…kao Dr Djindjic……Djindjic je preuzeo Celokupnu Milosevocevu adminstraciju I krenuo da im menja Mozak I Vrednosti.Oni to nisu prihvatili I sluzbe su ga ubile.Vucica netreba kriviti,njega je dovela Tajna Slzuba sa vlasnicima kapitala.ako ugrozi njihov interest bice kraj za njegovu karijeru.ostaje my samo da laze narod I drzi vecinu u siromastvu. ,njemu licno velikoposednici daju sitnu milostinju….. Sistem je problem !

Ostavite komentar


Politika

Vanredni izbori ili protesti: Kako se boriti protiv vlasti i Rio Tinta? 7

Vanredni izbori ili protesti: Kako se boriti protiv vlasti i Rio Tinta?

Iako se poslednjih dana od pojedinih opozicionih stranka, kao sredstvo borbe protiv vlasti i Rio Tinta ističu vanredni parlamentarni izbori, po tom pitanju nema jedinstvenog stava, pa se takođe iz opozionih redova može čuti i naglašavanje protesta kao primarnog sredstva borbe. Kako ističu naši sagovornici, ovo jeste tema koja opoziciji može doneti glasove simpatizera vlasti, ali naglašavaju i da protesti i izbori ne treba da se posmatraju kao suprotstavljeni načini borbe.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.