Janković: Ne glasajte već birajte

Konvencija Saše Jankovića u Nišu

Ostavite komentar


  1. "Nikola Kojo, glumac i reditelj", Marko Kraljevic i televizija. Dzaba lazna tituliranja, lazna glumacka imena od kojih je bolji i Dzoda iz "Selo gori a baba se ceslja", dzaba senilni Duda kojeg je legalizacija odvela u politiku, dzaba i propali politicki esalon iz DS koji na izborima nemoze da predje samostalno no famoznih 5%, dzaba Sasi Cuturilo kad za vajnog muzicara nezna ni 80% gradjana Srbije, a od svetske karijere ima "S". Ni ste vi "huligani" vec samoproklamovana elita u vidu intelektualaca. Da nije Belog Preletacevica mozda bi ste bili drugi, ovako ni treci…..

  2. Izvinjavam se citaocima ovog lista ali stvarno kao 69-godisnji penzioner i deda dve unuke moram da priznam da mi je sve jedno ko bude pobedio na ovim izborima. Jer pravog pobednika i ne moze biti. Ponasanje vecine kandidata pokazuje da Srbija ne samo da nije pristojna nego verovatno za dugo vremena ona to ne moze biti. Kada setam rano i prodjem pored kioska sa novinama vidim da Srbija zadugo nece biti pristojna zemlja. Posebno danasnji srdacni prijem najjaceg kandidata jednog pored Klinotona najveceg zagovornuika ubijanja neduznih gradjana Srbije u bombardovanju 1999 godine me cini jos tuznijim. Dakle nema pristojnosti a nema ni dostojanstva i meni moze biti sve jedno ali za buduce generacije nasih sjanih mladih ljudi ne znam sta da mislim…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.