Janković: Nema dogovora sa palikućom

Ostavite komentar


  1. Po ko zna koji put moja konstatacija da je je Jankovic egoista,i da ne moze ni sa kim u koaliciju je tacna.

  2. Jankoviću, nisi sav svoj, ne razumem kakve palikuće?! Da li pod palikućama misli na njegove bivše demokrate ili na koga već?

  3. Jankoviću upravo ti sa kojima želiš da se dogovoriš su palili skupštinu Srbije 2000 govori li tti to išta.

  4. Napad je najbolja odbrana . Sve ce pokusati samo da zataska ubistvo u svom stanu, sta radi i cime se bavi u zatvoru u Libanu ,takve ludake slusamo i gubimo vreme kao sto smo gubili i onda dok je radio na mestu zastitnika gradjana. Isli smo molili i kumili da nam pomogne ,placali i sakom i kapom a za uzvrat dobijali samo lazna obecanja i pogresne smernice na koje nas je slao gradeci svoju politiku protiv Vucica iako je za svoje radno mesto dobijao 300.000 din,a mozda i vise . Sto bi nasi rekli :"Rani kuce da te ujede"ali on nije kuce jer i kuce zna red vec ludak bez premca i morala.

  5. Najsmešnije od svega je što se Janković pravi kao da svi hoće da sarađuju sa njim a ustvari beže od njega na sve strane.

  6. Moze li iko ovog coveka raskrinkati ,dokazati da dzipove i auto park koji ima ,glisere i racun u jednoj stranoj zemlji kao i mutne poslove koje obavlja u Libanu nije nasledio od roditelja jer dobro znamo imovno stanje pre funkcije na mesto zaswtitnika gradjana?

  7. Sramota je da jedan covek koji je bio ZG mrzi upravo gradjane od kojih je mesecno otimao 300.000 dinara i koji ima vise" putera na glavi" nego bilo koji drugi covek .Kada bude objasnio onu misterioznu smrt svog prijatelja onda moze i da se obrati gradjanima koji su posteno glasali i hranili truta kao sto je on.

  8. Svi već znaju da si najveći lopov Jankoviću što se uopšte cimaš sa lupetanjem gluposti.

  9. E, kada Janković piše principe! Videli smo kako se pridržavao zakona i bilo kakvih principa, počev od Gojkovića, rada u ministarstvu vlade SPS-a i JUL-a, preko funkcije Zaštitnika građana. Strašni principi, nema šta.

  10. "Želimo da promenimo ne samo aktuelnu vlast već i način vršenja vlasti u Srbiji."
    O čemu priča ovaj čovek? Aktuelnu vlast izabrao je narod, tako da su njegovi pokušaji uzaludni.

  11. Jankovic je jako bahat i bezobrazan,i ponasa se jako bedno,nikada nije bio zastitnik gradjana vec politicar,koji je koristio javnu funkciju da pljuje Vucica.

  12. Vrtis plocu kako tebi odgovara i ide u tvoju korist . Nego promeni malo plocu, da cujemo nesto i o tebi . Reci ti nama nesto o slucaju stradanja tvog druga u tvom stanu .

  13. Jankovic je covek koji je sve samo ne posten , gleda samo gde moze uzeti sto vece pare i sto bolji interes da prigrabi .

  14. Eh,da smo srece da ovaj Jankovic nestane sa politicke scene,smara nas svojim umobolnim izjavama

  15. "PAlikuća" radi bez prestanka, a "lažni" zaštitnik primao masnu zaradu a šetao kera u radno vreme.

  16. Meni je ruzno i odvratno sama cinjenica da je Jankovic kao zastitnik gradjanauzimao od drzave po 300000 mesecno,a bavio se licnim promovisanjem i pljuvanjem Vucica

  17. Janković je loš političar, prosečan političar želi da okupi što više ljudi, on se trudi da što više ljudi otera od sebe. Da istaknem da i da Mali nije pretio nikome, za razliku od Labana, koji je prihvatio odgovornost i čeka svoju kaznu, te je upoređivanje Malog i Labana neadekvatno.

  18. Jankovic je preterao sa bahatim ponasanjem,nikada nije bio zastitnik gradjana vec politicar koji se ponasa jako bahato i bedno.

  19. Smesno je to sto nisu sposobni ni izmedju sebe da se dogovore , mogli bi da udju u neki rijaliti…bas bi bio gledan.

  20. Očigledno je da je ovaj čovek egoista i zbog toga niko neće sa njim,a ni on nem ože. Takvima je mesto u političkoj penziji!

  21. Čekajte, ljudi, da li iko od vas stvarno veruje da može da pobedi na izborima u Beogradu? Pa svi kad bi se skupili zajedno, 15% ne bi nakupili…

  22. Kolike si samo pare pokupio ti tobož zaštitniku gradjana i šta si uradio za naše gradjane, dobro ih opelješio, napunio svoje džepove i sad glumiš neku dobru vilu.

  23. Stvarno Jankoviću, aj što si ti otišao u opsajd sa pameću, ali ovi koji te podržavaju su gori od tebe, pa o kojim ti principima pričaš, ti najneprincipijelnija osoba u tzv. opoziciji.

  24. Covek koji je zloupotrebio funkciju zastitnika gradjana taman toliko da moze da se podvede pod krivicno delo., bivsi lazni zastitnik gradjana i sadasnji lazni predstavnik slobodnih gradjana.

  25. Nemam nista protiv kada nesto prica covek koji je postovan i uzor ,ali kad prica ovakav sljam i lik koji se posvadja sam sa sobom …Onda bi mu bolje bilo da se zavuce u misiju rupu i ne izlazi od sramote .

  26. Janković je svoju funkciju zaštitnika građana koristio da bi se bavio politikom i iz nje izvlačio sopstvenu korist.On je odavno ispušena muštikla i njegove reči nemaju više nikakvo značenje!

  27. Botovi! Treba da vam bude jasno, Vučić će biti srušen sa vlasti sa Jankovićem ili bez njega. Tako i on misli i tako ulaže energiju. Probudiće se ovaj narod. Jer nema kud drugo. A onda, u kojoj mišjoj rupi ćete vi biti? Neće vam pomoći ni Gašić. On će biti u bežaniji. Srbijo, tugo, pukni…..

  28. Kako verovati coveku koje iza sebe ima nerazjasnjeno ubistvo, coveku koji je bio zastitnik gradjana, a najmanje se time bavio, ali se zato u to vreme aktivno bavio politikom i za to primao tri hiljade evra platu, ko ce posle svega njega podrzati, od njega smo sasvim dovoljno videli vec!

  29. Pravi pokazatelj koliko se trenutna vlast ali i lažna opozicija boji poštenja i pravog rada vidi se po histeričnim, besomučnim napadima na PSG i g. Jankovića. Plaše se da u narod ne poseje seme poštenja i nade što bi ove večite "političare", pljačkaše i lažove počistilo sa scene.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.