Janković odgovorio na pitanja LSV

Ostavite komentar


  1. Ovo su solidni odgovori ali bi bilo dobro za g. Jankovica da pocne kampanju i na terenu. Ono sto mora da radi je da povezuje nedostatak pravne drzave sa svakodnevnim problemima s kojim se biraci susrecu. On je u jedinstvenoj poziciji da to uradi I, ako uspe da tu vezu priblizi Srbiji, bice to uspesna kampanja.

  2. E a ovaj je principijelan ko gospodja sa kacke petlje. Pa jel rekao da neceda im odgovara ida odgovara samo gradjanima? Sta je sad bilo? Izgleda malo odgovara i canku.

  3. Apsolutno i ovim odgovorima je pokazao da zasluzuje mesto Predsednika Srbije 100% ! A Vucicevim biracima preporucujem da se "malo opismene" pre nego izadju na biralista, pogotovo ovi sa "juzne pruge".

  4. @Zoran milić Vi ste tipičan primer Vučićevog glasača, ne samo zbog komentara, već i zbog neposedovanja elementarne pismenosti.

  5. Odgovori koji zadovoljavaju narodne mase. Predsednik je dekorativna funkcija. Kao sto Nikolic nije mogao da odlucuje tako nece moci niko drugi, sem ako premijer buduci ne bude marioneta (sto je vrlo verovatno) jer niko ne skace sa konja na magarca, a pogotovo ne Vucko. Vidim da su u Srbiji izbacili Radoja Domanovica iz lektire. I Jankovic je clan benda "Los Bezkintos" pa resio da se malo potkozi kao Predsednik.

  6. gospodin jankovic toliko dobro poznaje pravnu i svaku drugu problematiku da bi zaista bio idealan predsednik. bilo bi steta ne iskoristiti njegovo znanje, iskustvo i ostroumnost. doneo bi srbiji znacajan preporod i pre svega da vaze zakoni i da svaki covek bude zasticen, da pravda nije selektivna. nismo u srbiji odavno imali ovako mudrog coveka. ja bih dao sve sto mogu da pomognem gospodinu da postane predsednik srbije.

  7. Jankovic sigurno ne bi prihvatio nikakve dogovore sa EU i Pristinom, terao bi inat o pokazao ko je gazda 🙂

  8. Dobio pitanja,smislio odgovor I sada kao nesto dobro rekao a do juce nije ni spominjaoljude sa Kosova

  9. Znači Janković podržava Briselski dogovor dok kaže da Vučić takođe ga podržava al na pogrešan način…e šta ti je politika:)

  10. Poštovani g. Jankoviću svaka ti je ka Vladikina. Moj glas i glasove mojih bližnjih si odavno osvojio. Samo NAPRED DO POBEDE!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.