Janković okuplja srodne pokrete

Osnivači PSG u subotu pripremaju vanrednu sednicu osnivača zakazanu za 16. decembar, na kojoj će biti reči o saradnji sa Đilasom i Jeremićem.
Počinje udruživanje organizacija koje će podržati eventualnu kandidaturu Dragana Đilasa

Ostavite komentar


  1. Realnog ujedinjenja nema, kako god okrenes. U prethodnom periodu izasle su na videlo mnoge lazi i manipulacije unutar grupa, kao i netrpeljivost i blacenje medju strankama.

  2. Molim Vas da se ne udružujete sa Đilasom. Dobar deo Beograđana ipak nije zaboravio ko je uveo Bus Plus i komunalnu policiju, uz sva ovlašćenja koja S. Mali samo proširuje. Da ne pričamo o ostalim malverzacijama. Ako želite da izgubite glasače, slobodno ga stavite u prvi plan.

  3. Trenutni polozaj PSG je jako nezahvalan. Pokret koji je poceo da se osipa pre nego sto je postao ozbiljan politicki subjekat u Srbiji, prolazi kroz tezak perio i okupljanje sa srodnim pokretima mislim da nece doneti nista novo za njih

  4. Ujedinjenje srodnih stranaka je dobro upravo zbog mogucnosti da se glsaci takodje opredele za mogucnost svog izbora.Zajednicki kandidat je takodje mogucnost usaglasavanjem, mada se on ne bira na izborima.Predlo da bude Dragan Djilas je dobar koliko god sledile kritike.Ima li goreg od Vesica..Malog i garniture.

  5. Kakav Djilas ljudi, kakav Boris Tadic i dr….Nemojte sebi jamu da kopate sami… Sta nema niko treci? Kalkulisete sa vec vidjenim… Vec ste zaboravili da vecina vaseg glasackog tela nisu lojalne ovce, vec ljudi sa sopstvenim mozgom… Jel treba podsetiti da je upravo Boris Tadic doveo aktuelnu vlast na vlast, i to samo da bi sebi i svojima zadrzao deo vlasti – na kratko! I, u ostalom, svako ko se vraca u politiku, a u Srbiji su to otprilike svi, ocigledno nije sposoban nista drugo da radi u zivotu osim politikovanja… A, znamo kako rade politikovanje… otprilike svi. Ako obucete redizajniran, ali vec iznosen dres, moj glas nemate!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.