Janković: Opozicija će naći načina da sarađuje

Poruke sa skupa Pokreta slobodnih građana u Nišu

Ostavite komentar


  1. A dok gospoda iz opozicije nadje zajednicki jezik, proci ce dani i dani, a za to vreme nece raditi apsolutno nista korist gradjana !

  2. Znaci jos nisu nasli nacina da saradjuju.Licno mislim da ovaj Jankovic nije ni za kakvu saradnju, čovek je sujetan previse.A i samo kukaju na vlast, a ne nude nikakva realna resenja za bilo sta.Bajke ne racunam.

  3. Po tebi Jankoviću svi su nesposobni i ludi, samo si ti sposoban i najbolji. Još kad bi ono što si do sada uradio bilo tako, ne znam odakle smelost da se tako bahato ponašaš prema svom narodu, tako kako si radio, tako si na izborima i prošao. Ne razumem, šta ti tu nije jasno?

    1. Zato sada sve funkcioniše!!!!
      Ti napišeš 10 komentara- kifla.
      Još deset- salama
      Još deset- majonez
      Na kraju nedelje, ako budeš dovoljno dobra- pašteta sa likom Diktatora.

      Kakvi ste to ljudi VI koji zarađujete anonimno pljujući druge, lažući po nalogu i to za neke mrvice koje će pasti na pod sa stola teških lopova i agresivaca za koje radite?!!!

    1. Jadna,mala,bespomocna,neuticajna vlast.Zla,opasna,uticajna opozicija…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.