Janković pozdravio stav Lutovca o akcionom savezu

Ostavite komentar


  1. Koji crno savez kad bi oni mogli da izaberu vođu između sebe ujedinili bi se.
    A i problem je oko podele plena,jer treba ravnopravno podeliti to NIŠTA koje še osvojiti.ha ha

  2. ovaj opet trazi uz koga bi da se prisabanji pa da se ocese o neki milion ako se slucajno dodje na vlast … srecom to se ni slucajno nece dogoditi

  3. Sasi Jankovicu i Sasi Radulovicu ne treba vrovati ni „kada darove nose“.Sigurno je da su obojica pametni, obrazovani i strucni ljudi, ali za politiku nisu.Ako ZORAN LUTOVAC izabere saradnike koji imaju ono sto on nema:agresivnost, politicku lukavost ili ono sto su komunisti zvali saradnike MASOVIKE /jer to treba politicarima/ pravo je vreme za povratak DS na politicku scenu.
    Lazi i lazna obecanja AV i SNS dosadili su i bogu i narodu.Samo im jos stranci kobajagi veruju, dok ne zavrse obecane poslove vzane za Kosovo i Metohiju.

  4. Nezaposlenost u Srbiji je smanjena za …koma …, DBP za … koma …, veći nego u Nemačkoj, plate i penzije samo što nisu, km AC više nego ikada u novijoj istoriji, čak više nego li u Hrvatskoj, karte za metro u Bg već u prodaji, Rističevići, Atlagići, ….. promoteri najvećeg od A. Nenadovića do dnašnjih dana, ubistava na dan manje nego u vremenu DS a, …. itd, itd, itd, … svaki dan, svaki sat, u svakoj minuti nas izveštavaju ovi botovi na čelu sa vrhovnim BOTOM ! Njihova invazivnost je ozbiljna pretnja Srbiji, što reče neko, da ih AV pozove da pređu u Islam, kolektivno bi otrčali tamo, a bogami se bojim da i patrijarh nebi izabrao taj put. Toliko o zaposlenima, pune ruke boistva! Pa ko ostane zdrav!

Ostavite komentar


Politika

Zelenović o incidentu na protestu u Šapcu: Članovi Principa poslati iz Beograda da rasture demonstracije 10

Zelenović o incidentu na protestu u Šapcu: Članovi Principa poslati iz Beograda da rasture demonstracije

Na društvenim mrežama pojavio se snimak s protesta protiv litijuma u Šapcu, na kojem se vidi nekoliko momaka u crnom kako iz mase teraju kopredsednika stranke Zajedno Nebojšu Zelenovića. Zelenović za Nova.rs kaže da ga niko nije oterao s protesta i da je pomenuta grupa deo navijačke grupe Principi, koja je poslata iz Beograda kako bi rasturila demonstracije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.