Janković: Pozivam BIA da objavi dokumenta

Lider PSG odgovara na optužbe provladinih tabloida da je bio dugogodišnji saradnik tajnih službi

Ostavite komentar


  1. Ne morate objaviti komentar ali ga memorište za arhivu, mislim da će biti korisno.
    Dakle kako stvari idu, ova vlast će završiti na isti način kao i Miloševićev režim, desiće se opet neki 5-ti Oktobar ali bojim će da će ovoga puta to biti mnogo BRUTALNO, mnogo gore nego kako je recimo završio Čaušesku.

  2. Jasno je kao dan da gospodin Janković NIJE bio saradnik tajnih službi. Režim SNS konstatno napada svakoga ko misli drugačije

  3. Ova vest je najocigledniji primer na koji nacin rade i kako izvestavaju takozvani samoproklamovani slobodni,nezavisni,objektivni (dodajte po zelji) mediji u Srbiji.
    Blic: ni reci o ovome. N1: objavljeno samo saopstenje Sase Jankovica koji najavljuje neku tuzbu, bez pominjanja N1 o cemu se uopste radi.B92: isto kao i N1.Danas: ispali koliko toliko najobjektivniji i prvo preneli reagovanje Jankovica a tek posle u tekstu u par recenica napisali o cemu se radi..Bez obzira kakva je uredjivacka politika medija,pogotovu privatnog,jednu stvar svaki medij mora postovati.A to je objektivnost Svasta smo svih ovih godina i decenija vidjali po srpskim medijima ali ovo je prvi put da su vesti pocele namerno da se precutkuju.I jos jednom,bez obzira sta mislio o Danasu,moram vas pohvaliti jer ste ipak,za razliku od vecine drugih,pokazali barem minimum novinarskog profesionalizma.

  4. BIA bi pre Jankovica trebalo da tuzi Informer i ALO zbog pisanja o "saradniku Jankovicu" , i ako te novine izmisljaju afere, ali i kad je ono sto pisu istina.Ispada da je BIA neka neprijateljska sluzba a njeni saradnici izdajnici koji brukaju Srbiju.Medjutim, nema nista od toga.Kao sto su privatizovali i zloupotrebili Skupstinu Srbije, Vladu i skoro sve medije, AV i SNS sa satelitima zloupotrebljavaju sve institucije pokusavajuci da ih iskoriste u obracunu sa neistomisljenicima i politickim protivnicima.Nesrecna Srbija.

  5. Gospodine Jankoviću,čemu uzrujanost.Ko još veruje Informeru i onom D.J.Vučićeviću. A tetka kada pošalje Vulinu "dokaz",ne bi bilo loše da pošalje i koji dolar da se minister ne muči da putuje u daleku i hladnu Kanadu.

  6. "Saradnik tajne službe postaje se potpisivanjem dvostrano obavezujućeg dokumenta". Samo bi te pitao otkuda ti znaš precizno, kako se postaje član te službe, a kažeš da to nisi bio. Nije BIA "Ribolovački savez", da se to zna šta se potpisuje, govorim za bivšu BIA-u. Mada je sada vidno "pala" i može komotno staviti tablu: "Udručenje Nezaposleni Keramičara Srbije". Pozdrav dobrim ljudima…

  7. За кога ради Гашић? Очекујем да преко целе насловне стране таблоиди обавесте њихову јавност да Гашић ради за БИА. Како А.Вучић учестало хвали његов рад и рад других за БИА, сви којима годе Вучићеве похвале пожелеће да раде за БИА.

  8. Ne cackajte mecku Jankovicu! Pocece i dokumenta da falsifikuju!… naprednjaci su to. Njima nista nije sveto!!!

  9. Pa valjda je ta BIA sluzba drzave Srbije i radila je u interesu te iste drzave, pa ne vidim nista strasno ako je neko radio za nju. E, sada je pitanje u cijem interesu radi sada.

  10. Savet jos uvek normalnim gradjanima.
    Jedini nacin da sacuvate moc rasudjivanja i ostanete normalni je da pod hitno napustite ovu masovno mentalno kontaminiranu sredinu. Ostavite politicarima i sendvicarima da se bore za prevlast. Rezultat je nebitan jer posledice ce biti slicne kao i proteklih decenija.

  11. @Hedona Po čemu je jasno da on ne radi za tajne službe, po tome što je on izjavio da on to nije! Ne budimo smešni, on je prozvan, a njegova reakcija dovoljno govori sama za sebe, i bio bi mnogo ravnodušniji da ova optužba nema bar crnce istine u sebi.

    28. decembar 2017.

  12. Bia nije javna biblioteka da objavlje strogo poverljive dokumente, kako kome padne na pamet, a Janković kao pravnik bi to trebao da zna.

  13. Sad ce AV-AVucicevic copy-paste Jankovicev potpis sa nekog dokumenta na njihov falsifikat, pa na naslovne strane njihovih toalet-papira. .

    Ma, samo tuzba sa enormnim odstetnim zahtevom za dusevni bol. Pa nek vestaci procene da je potpis krivotvoren. Ni AV-AVucicevic ne voli kad ga "udare po dzepu". Jer, i AV-AVucicevic, kao i ostalu kerovi, reaguje na stap i kobaju.

  14. Gospodo iz opozicije sve dok ne bude imali politiku ,ideju i program kako da nesto poboljsate necete ni imati podrsku naroda. Sve arogantni ,egocentricni kvazi lideri pokreta, stranaka i samostalni kandidati sa jednim jedinim ciljem a to je da dodju na vlast i pokradu ono sto je ostalo.

  15. "Saradnik tajne službe postaje se potpisivanjem dvostrano obavezujućeg dokumenta". Samo bi te pitao otkuda ti znaš precizno, kako se postaje član te službe, a kažeš da to nisi bio. Nije BIA "Ribolovački savez"

  16. Mene i dalje kopka onaj oružani list, dan nakon ubistva se dobije dozvola, nigde logike.

  17. Nije mi jasna ova škola Mire Markovića, pljuje joj muža, a bio je uz Miru, školovao se, dobijao oružani list, itd, itg…

  18. Pa koliko je ovaj čovjek funkcija zloupotrebio i za koga je sve radio,a ne dobija se tek tako posao koji je plaćen 3000 evra.

  19. Jbg Sale. Izgleda da su te tvoji pustili niz vodu. A štaš kume. Ko s vragom ….. itd. Iskompromitovao si jednu dobru ideju. Za tvoje protivnike ne brini, znamo mi i bez tebe koja je to bagra. Kuku nama s vama svima. Od naroda očekujete samo vlast za sebe.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.