Janković: Sabiranje u oslobodilačku kolonu

Ostavite komentar


  1. U kojoj iluziji živi ovaj čovek, demokratija nikada nije bila na višem nivou, neka se seti šta su sve njegovi partijski drugovi radili protivzakonito u ime demokratije.

  2. Сабирање у ослободилачку колону "ПРАНГИЈА"! Какви избори,какве коалиције? Нема он памети,снаге,времена да се млати изборима! Позива на јуриш за отимање власти јер види да су избори за њега мисаона именица! Нема он такав капациотет!

  3. Сабирање у ослободилачку колону "ПРАНГИЈА" па на ЈУРИШ! Какве коалиције,какви избори? На улице и да отмемо власт! То је план човека који нема капацитет за политичко деловање,за кампању,за изборе. Он би да му други ураде све и спусте га у челну фотељу ! Јадник!

  4. šta mislite gos. Jankoviću kako bi sad bilo u Srbiji da je recimo V.Jeremić predsednik? Hipotetički ??

  5. U kojoj iluziji živi ovaj čovek, demokratija nikada nije bila na višem nivou, neka se seti šta su sve njegovi partijski drugovi radili protivzakonito u ime demokratije.

  6. Сабирање у ослободилачку колону "ПРАНГИЈА"! Какви избори,какве коалиције?

  7. Jedina prava opozicija su Dveri, sve ostalo su vec dobro poznati ,,drugari,,.
    Ja hocu Srbiju na nogama a ne na kolenima. To se nemoze ostvariti dok je ove nakaradne vlasti niti da se vrate demokrate. Samo Dveri i Bosko su ozbiljna opozicija.

  8. Srpski narod ne moze vise da veruje Jankovicu jer ako on moze Srbe da nazove ubicama i svoju drzavu da okrivi da je genocidna onda nema o cemu vise da se prica.

  9. Jankovic ce da ostvari los rezultat na izborima pre svega zbog srebrenicke sramote koju je priredio svom narodu.

  10. Ovi vajni komentatori su iz plaćenih botovskih korpusa koji postoje gotovo u svakom gradu Srbije. Njihov cilj je da promovišu i popularizuju politiku SNS-a i za to primaju plate, mada ništa drugo ne rade. Sada su zadovoljni, ali ne lezi vraže. Ničija nije gorela do zore, pogotovu neće ovima osionim, nadobudnim ali kratkopametastim ljudima u vrhu vlasti i oko nje. Videćemo kako se rasplinjuju kao stara paukova mreža. Za buduće istoričare neće tu biti mnogo posla, ali će biti za komedografe, satiričare na svim poljima i u svim formatima. Običan narod će uglavnom govoriti: nema tu šta da se priča, to je bilo u vreme SNS-a i Vučića. Sve će to uskoro prekriti ruzmarin, snjegovi i šaš, a i trava zaborava.

  11. Apsolutno podrzavam i slazem se ako nemoze totalno ujedinjenje -jedna kolona onda neka bude programsko i idejno, siguran sam da ce ljudi to pozdraviti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. i 4. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.