Janković: SNS će biti brisana iz registra kada vratimo demokratiju

Lider PSG podneo krivične prijave protiv ministara Ružića i Stefanovića u kojima ih tereti za sastavljanje netačnih biračkih spiskova

Ostavite komentar


  1. Kamo te lepe sreće da se i nama desi rumunski scenario. Da ne nose Rumuni više transparente na kojima piše: „Mi nismo Srbi“, a povodom poziva da budu kooperativni sa svojom (rumunskom) koruptivnom vlašću.

  2. Doći ćete vi na red kad tad.Pogotovo analni speleolog VULIN. ZAJEDNO SA TETKOM.

  3. Svim preletacima promeniti prezime u Preletacevic da znamo ko su na svakom koraku.
    Sve botove u Botovic,da znamo ko su.
    Mada znamo i sada.

Ostavite komentar


Politika

Odloženo suđenje za slučaj Banjska, traži se mišljenje Vrhovnog suda Kosova 9

Odloženo suđenje za slučaj Banjska, traži se mišljenje Vrhovnog suda Kosova

Prvo ročište protiv trojice optuženih za teroristički napad u Banjskoj na severu Kosova, pre godinu dana, danas je, u Osnovnom sudu u Prištini, odloženo za 9. oktobar. Do odlaganja je došlo nakon što su advokati optuženih Dušana Maksimovića, Vladimira Tolića i Blagoja Spasojevića zatražili više vremena za čitanje spisa predmeta i dokaza Tužilaštva.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.