Janković: Srbiju da stavimo na noge

Ostavite komentar


  1. Ви да је поставите на ноге? Па ви сте јој ломили и поломили и ноге и кичму док сте сви управљали њоме! Шта бисте сад поново? Једино да је докрајчите или можда да јој уграђујете протезе? Недај, Боже!

  2. Eto jos jednom se Sasa Jankovic politicar u pokusaju, sluzi lazima kakva crna legitimisanja, pretnje, pretrese i nasilje sve je to izmislio posto nema ideju, program, hrabrosti da izadje na izbore pa da vide koliko ga gradjani cene i postuju on se sluzi prljavim trikovima i lazima.

  3. Okupilo se društvo "jako" Janković, Jeremić i naravno Tadić…ne bih više komentarisao, suvišno je…

  4. Nemačka je bogata jer je narod vredan, a Serbia je jadna i siromašna jer je narod lenj. Kako sada postaviti srbiju na noge kad je narod i dalje lenj i uvek će ostati takav?

  5. PSG je sinonim za moćni fudbalski klub iz Pariza, ne za ovu raspuštenu bandu. Oni da stave Srbiju na noge? Prvo neka stanu na svoje

  6. Gospodine Jankovicu, dobro je da ste Djilasa promovisali za buduceg gradonacelnika, sve ostale vase odluke i javna istupanja, a posebno vredjanje vasih bivsih najblizih saradnika determinisu vas kao coveka nesposobnog da se izdigne iznad ovdasnje politicke kaljuge. Najbolje je, gospodine Jankovicu, da se manete politike i omogucite boljima od vas istinsko opoziciono delovanje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.