Janković: Stavljaju katanac celoj Srbiji

Ostavite komentar


  1. Mislio sam da je 2012 isplivao sav sljam i osvojio vlast! Mitrovic me je razuverio… Ovo je sljam koga i crvi izbegavaju. PS: Korax, svaka cast za ovu karikaturu! Dovoljno ce biti da uplaseni placljivko diktator vidi ovu sliku!

  2. Mislio sam do sada da je ovaj vlasnik i gazda "Pink"-a malo pismeniji čovek imajući u vidu, kao jedan od bitnijih parametara, da je stekao određenu reputaciju, a bogami i medijsku imperiju. Čudi me da ne koristi znanje, pismenost, obrazovanje, …….. njegovih zaposlenih koji bi mu, svakako, pomogli da smislenije, pristojnije, pismenije, …….. piše ova pisma poslednjih dana, čas ovome, čas onome. Njegov vokabular u tim pismima je stvarno ogavan, nepristojan, uličarsko-pijačarski. Stvarno ne razumem da on želi u tim pismima da poentira koristeći prizeman rečnik nebi li nekoga ponizio u očima onih koji to čitaju ili slušaju. Zaista čudno, jadno i bedno. Korišćenje nacionalne frekvencije, tačnije zloupotreba iste, za ovakve stvari je krajnje neumesna, ali to je već neki ili nečiji drugi problem.

  3. A nekada je bilo drugačije.U Danasu sam pročitala rečenicu -Od političara je gori samo narod.- Može i obrnuto.Privilegovani na svim nivoima od profesora Universiteta rasnih političkih orijentacija do portira u državnim službamasvi su uspeli političkim voljama bez ikakve selekcije.Te su svi lekari i drugi koji su se zaposlili devedesetih svoju decu zaposlili demokratski i poštenim odabirom.Ne može se od nepoštenog naroda napraviti bolji.Svako hoće jedno posebno pravilo ili zakon za sebe a za ostale pa šta se tu može.Te tako misli da se gospodin Janković zaposlio preko SPS -a jer je tih godina samo tako moglo.Beograđani sa diplomom i visokim prosekom sa elektrotehnike nisu imali mogućnost za posao ako nisu bili u partiji.Gore od komunizma.Otišli su.Moja deca će otići i kad Janković dođe.Deluje pravedno energično i pošteno.Kao i svi ostali kao i Vučić.On se jedino razlikuje po vrednoći koju niko nije dostigao..A bez kontrole inače ovaj DIVAN narod samoljubni ne može.Samo hoće lepo ogledalo da se ogledaju svi bezgrešni.Svi bez mane a strpljenje i slušanje zaboravili.Svi su srećni samo ako dobiju nešto preko reda ili što im ne pripada.Zato to nije država i nije civilizacija.Mada radoznalost je pokretač ako se koristi pravilno a ne u čaršijske svrhe.Napredak je opet veći nego u IX veku i razlike su sve manje sa evropskim narodima.I to je uspeh.A ta posebnost gospodina Jankovića svih sadašnjih i budućih je velika glupost koju neko i proguta.Njemu i njegovima od sina do okruženja će biti zaista bolje ako mu uspe.

  4. Da je ovo pravno uredjena drzava,TV Pink bi odavno bila iskljucena.
    Nazalost smo svedoci ovih dana da predsednik(dva komada)uveliko koristi i prepucava se sa neistomisljenicima.Odaje ga recnik,stil i glupi izrazi.
    Svi znamo da je Zeljko Mitrocic isto sto i Brnabicka…"lazni car Scepan Mali".

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.