Janković: Stavljena mi je meta na čelo

Ostavite komentar


  1. Pa stvarno je neverovatno koliko je pravna drzava u Srbiji ruinirana. Glodur Informera VUCICEVIC, jutros u programu TV PInka, u 8,10 casova izjavljuje kako je sinoc gledao zapisnik sa svedocenja Sase Jankovica u Tuzilastvu u istrazi o ubistvu Olivera Ivanovica. Pa da li je ovo moguce, zar ISTRAGA NIJJE TAJNA. Znaci u Tuzilaastvu cure informacije. Ili neko neovlasceno nosi zapisnike i predmet istrage predsedniku, a on ih takodje neovlasceno „deli“ sa svojim novinarima. Ovo je stvarno nedopustivo i onemogucava rad Tuzilastva i Policije. Za ovakvu izjavu u normalnoj pravnoj drzavi Vucicevic bi vec bio priveden i saslusan jer se radi o odavanju informacija iz istrage, sto po definiciji ugrozava zivot svedoka i pomaze osumnjicenima da opstruiraju istragu. Mada je Vucicevic rekao-ne pitajte me kako sam video ono sto je Sasa Jankovic rekao u Tuzilastvu, ali video sam i nema veze. Pa sad tuzilastvo neka priupita Vucicevica ko mu je omoguxcio da to vidi.

  2. Ovaj Jankovic stalno je nesto povezan sa nerazjasnjenim ubistvima. Otkud sad on neki svedok i cega on moze biti svedok kada je ubistvo Ivanovica u pitanju. Setimo se kako je u njegovom stanu izvrsio samoubistvo onaj njegov prijatelj sa Jankovicevim pistolje. Ne secam se bas dobro ali cini mi se da je tada pisalo da su na Jankovicevim rukama nadjene barutne cestice.I nikom nista, cini mi se da je i tada Jankovic bio samo svedok.

    1. Čini mi se da bi mogli malo bolje i više da se informišete (ne preko info.rm.era i p.inka) već preko nekih kredibilnih medija, naravno samo pod pretpostavkom da vam nije toliko stalo do spinovanja i onog drugog na s….ah da, sendviča. Prijatan tek!

Ostavite komentar


Politika

Opozicija tvrdi da ne zna ko je pozvao Milorada Dodika da učestvuje u radu parlamenta Srbije: To je grubo kršenje Poslovnika 9

Opozicija tvrdi da ne zna ko je pozvao Milorada Dodika da učestvuje u radu parlamenta Srbije: To je grubo kršenje Poslovnika

"Poslanici Skupštine Srbije nisu bili obavešteni da će Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske prisustvovati sednici parlamenta na kojoj bi trebalo da se usvoji Deklaracija koja je usvojena na svesrpskom saboru. O njegovom prisustvu saznali smo iz medija. To je grubo kršenje poslovnika Narodne skupštine, ukoliko mu bude data reč", kaže za Danas Danijela Nestorović, poslanica Ekološkog ustanka.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.