Janković u nedelju drži osnivačku skupštinu

Trebalo bi da budu uključeni gotovo svi koji su učestvovali u Jankovićevoj predsedničkoj kampanji
Sprema se i zvanična registracija novog opozicionog pokreta

Ostavite komentar


  1. Pokret je unapred osuđen na propast, zato što ga vodi čovek sumnjive prošlosti i koji je za nerad na fantomskoj funkciji zaštitnika građana debelo plaćen sa grbače građana Srbije.

  2. Ako čovek svakog dana stoji na ivici i gleda u provaliju, jednog dana će i provalija pogledati u njega.

  3. Pravedan je čovek najmanje podložan društvenom nemiru, a nepravedan je njime ispunjen u najvećoj meri.

  4. Konacno da se pojavi covek koji se deceniju zalagao za pravnu drzavu ali zbog politikanata iz 90-ih nije mogao skoro nista da uradi. Zelim mu mnogo srece i uspeha a time i Srbiji.

  5. Sasi Jankovicu zelim svaki uspeh. Ono sto onespokojava jeste njegovo okruzenje. Neke od tih ljudi i licno poznajem Preporucujem mu, ako moze, da sakupi mladje, nove ljude, ovi su delom istroseni, a delom su im biografije uflekane. Plasim se da opet nismo na jednom talasu dirigovanom iz vecitih centara moci u Srbiji.

  6. Podrzavam Gospodina Jankovica jer iz licnog iskustva znam i uverena sam da se on zalaze za pravdu i pravnu drzavu, on zna sta je drzava i kako treba da funkcionise. Bez obzira sto ne zivim stalno u Srbiji ja u Srbiji imam pravo glasa jer se nikada nisam odricala drzavljanstva svog porekla i zato ce moj glas uvek ici onome ko ga zasluzuje a po meni je to Gospodin Jankovic koji je meni licno dokazao da se zalaze za opste dobro a ne za sopstveni interes. Zelim Gospodinu Jankovicu mnogo srece i uspeha a time i Srbiji i svim njenim dobrim i pametnim gradjanima.

  7. Zbog medijskog mraka u Srbiji, tu vest ce objaviti samo listi Danas i tv N1.

  8. Živković, Turajlić, par glumaca, voditelja, dokonih bivših političara, a gde je tu ozbiljnost?

  9. Oni koji su podržali za izbore Jankovića su iz DS-a , a sada DS više ne podržava Jankovića pa kako misli da da osnuje pokret?!

  10. Razlog biraca koji su na predsednickim izborima glasali za SASU JANKOVICA, bilo je pre svega njegovo dokazano postenje /i hrabrost/ kao i postenje javnih licnosti koje su ga podrzale. Zato, bi naziv mogao da bude Pokret za postenu Srbiju – PZPS. Mozda je bolja rec za SNAZNU Srbiju , ali dva S imaju losu asocijaciju. Rec "ponos" je vec iskoriscena za "Paradu ponosa". Najprikladnija rec je "gradjanska", ali ta rec ne prolazi u Srbiju jer "manje obavesteni" gradjansko vezuju za "krug dvojke".

  11. Ovo je poslednja nada u zemlji od koje je najnesposobnija i najalavija vlast napravila kloaku Evrope. Bravo, Saša! Srećnoooo!

  12. Zaobadalo botorayu, pa udarila u trk, ne moš ustaviti. Bije mali Aco i uvrće repove brat mu Andra, te ih ustaviše u Savamali i privezaše za neko kolje ostanulo od kakvih bespravno podignutih čatrlja. A bokovi oznojani i uzbibali se, glede braća pa im se oči osmejkuju ko od kakvog lepog sećanja. Ružo, mrdni malo, Šargo, upri jače.

  13. Ako bude samo ime Jankovica , a ekipa oko njega sacinjena od proplaih otpada iz bivsih stranaka bolje da ne osniva pokret. Najbolji pokazatelj koliko smo nezadovoljni opozicijom je rezultat Belog…

  14. "Aleksandar 17. maj 2017. Pokret je unapred osuđen na propast, zato što ga vodi čovek sumnjive prošlosti i koji je za nerad na fantomskoj funkciji zaštitnika građana debelo plaćen sa grbače građana Srbije." Nemoj tako, ime milo, ne zaboravi da i vas mi plaćamo, a svakako nam to nije u interesu. Inače, ne znam da li si upućen, BOTulizam ostavlja trajne posledice na fizičko i psihičko zdravlje. Pored toga što je potpuno beskorisno. Što bi reko Vlasi, isti ste ko Ramuš, i njegova uloga je, kao i vaša, samo da nervirate Srbe (one normalne). Tumor vam nije ravan..

  15. Moj predlog za ime je OSMEH- Organizacija slobodoljubivih miroljubivih elokventnih/edukovanih i hrabrih osoba. Pozdrav takvima!

  16. Jankovic ni sam nije siguran koliku ce uopste podrsku imati,s obzirom na to da je za izbore pokupio glasove od DS-a.

Ostavite komentar


Politika

"Kako verovati nekome kome ne veruju ni njegovi birači": Profesor Oliver Tošković o pozadini protesta protiv iskopavanja litijuma 10

„Kako verovati nekome kome ne veruju ni njegovi birači“: Profesor Oliver Tošković o pozadini protesta protiv iskopavanja litijuma

Protesti protiv iskopavanja litijuma i šire mape potencijalno novog rudarenja po Srbiji se vezuju za ekologiju i pitanja zdrave životne sredine, iako su problemi iza njih dublji i vezani su za (ne)funkcionisanje države Srbije. Naime, ma koliko da nas brinu pitanja životne sredine, a naravno da bi trebalo da nas se tiču, jednostavnije rešenje bi bilo da se obratimo nekoj nadležnoj instituciji - kaže za Danas Oliver Tošković, profesor na Filozofskom fakultetu u Beogradu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.