Janković uoči pregovora u Vašingtonu: Bojim se da je plan srpskih vlasti odlaganje

Ostavite komentar


  1. cilj pregovora vlade Srbije i vlade Kosova jeste odugovlacenje i neresavanje, sa puzecom nezavisnoscu, kao posledicom. Jer to svima odgovara. Srpska lista se odavno slaze i zato je vec u trecoj vladi Kosova. Amerikanci bi mozda to malo brze, iz cisto marketinskih razloga. Ali ne ide bas tako. Inace ih tema uopste ne zanima, ni na koji nacin

  2. Šteta što Janković nije predsednik on bi nas ratosiljao Kosova iz potpisivao šta treba uveo nas u Nato….

  3. A, koliko godina je tada imao Predrag Gojković „Cune“? Sad bi i on imao godina koliko i ti, sećaš se?

    1. Lice sa maskom, osoba bez savesti… da je ima… nikada ne bi bar otvorio usta …

    2. Plaši se da Vučić neće da potpiše priznanje? Valjda bi trebao to što pre da uradi? Dobro je što si brzo otišao iz politike a još bolje bi bilo da se ne javljaš povremeno jer ništa korisno nemaš da predložiš.

  4. Ovaj ili se boji, ili se plasi, ili se grci u Becu, a najcesce zezne njegove glasace, pomogne razbijanje DS i ode tetki po lek. Vucic je za njega Cercil.

  5. Alal vam vera komentatori. Da ste Vucicevi, smejala bih se. Ovako – place mi se. Ocigledno je da internet portali, skoro svi ANTI svega zapadnog, normalnog, konstruktivnog… seju istu mrznju koju seje i Vucic preko svojih medija! U cemu se vi, pljuvaci, koji jedino sto znate jeste UVREDA, razlikujete od Vulina ili Vesica, naprimer? Moze li se sa vama RAZGOVARATI, ili vam se mora, kao SNSovcima PODILAZITI. Zbog apsolutnog nedostatka zdravog razuma Srbija umire. Nazalost, oni koji ga imaju su apsolutna manjina.

  6. „jer su i dosadašnje vlasti“? Jankoviću to je jedna te ista vlast…pa zato i jesmo tu gde smo na dnu: dno-dna. 30 g u VOJNOM LOGORU (a ne u državi). Čiji je interes da Srbija bude 30 g u „vojnom logoru“? Srpski (naroda) sigurno nije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.