Janković: Vladaju ostaci vremena pre 5. oktobra

Ostavite komentar


  1. On je od 1996. godine u politici, jul-sps-dos sada kandidat građana… Koga on zamajava ovde?

  2. Bravo g. Jankoviću za realnu ocenu događanja 05.oktobra. Meni kao učesniku Protesta, zajedno sa još milion građana, koji su se izborili da Milošević sa svojom kamarilom prizna pokušaj krađe izbora i pobede DOSa. Da je tada izvršena lustracija, koju je sprečio novoizabrani Predsednik SRJ, kao kandidat DOSa, mnogi od sadašnjih političara na vlasti, ne bi mogli da se bave politikom. Naravno da se loše osećam kad vidim da su danas na vlasti one političke snage koje smo pobedili 2000 te godine. No da prihvatimo da je to politika, sadašnja očekivanja miliona građana Srbije vezana su za punu podršku Vama kao predsedničkom kandidatu grupe građana i budućem Predsedniku, u čijem mandatu će Srbija konačno postati uređena zemlja, nasuprot sadašnje apsolutističke vlasti jednog čoveka. Zbog svega toga, zbog budućnosti Srbije, zbog naše dece, 02.04. svi na izbore i svoj glas poveriti Saši Jankoviću, koji garantuje povratak Srbije njenim građankama i građanima. DO POBEDE!!!

  3. Prvo, Vucic nije bio na vlasti pre 5. oktobra…
    A Jankovic bi da nam vrati na velika vrata ove od posle 5. oktobra.
    Ne, hvala!

  4. Srbija je danas zermlja koju vode pravi ljudi, ljudi koji su za kratko vreme napravili bum i privredno čudo, ceo svet je iznenađen naši napretkom.

  5. Не само то, био је то дан српског пораза и понижења када су се издајници, шпијуни и плаћеници дочепали власти. Живимо у нади да ћемо дочекати ослобођење.

  6. Jano, Vučić je bio ministar informisanja 1997 godine u vladi S. Miloševića…. to bi bar trebalo da znaš da bi mogla da zaradiš danas jedan ukusni sendvič s Metiljevićevom salamom… Živeli!

  7. Narode Srbije,Sasa je jedan moralan,posten,obrazovan,kulturan covek,sve suprotno od Vucica,pamet u glavu i glasajmo za njega. Neka nam Bog pomogne da ovaj covek postane predsednik.

  8. Miloševića, DOS i srs/sns je sve napravila UDBA, tj. iznedrila korumpirana izdajnička birokratija ove zle države, koja je u minulim decenijama rešila da izda narod i opljačka sve što se moglo opljačkati, a zatim nametne kao neprikosnoveni gospodar jedne potpuno propale zemlje i naroda. To je kasta bezočne "buržpazije" koja sisa krv ljudima na ovom prostoru, a višepartjski sistem je samo dimna zavesa preko kojeg se sprovode zajednički interesi ove kaste vampira. Zato naprosto niko nije ozbiljno procersuiran, nikome nije konfiskovana imovina, niko nije zaglavio ozbiljnu robiju za pljačku i izdaju države, kao i za razne mafijaške zločine. Vrana vrani oči ne vadi, a kamoli "dragim" kolegama. To što se oni pljuju preko medija je najobičnija latinoamerička serija za zamajavanje bedne i sluđene raje. Sve je vrlo jednostavno i jasno!

  9. #jana Gospodjo Jana, Aleksandar Vucic je postavljen za ministra informisanja 24. marta 1998. godine i bio je na toj funkciji do bombardovanja nase zemlje!
    I naravno proglasen od monogih za najgoreg ministra u istoriji Srbije!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.