Janković: Vučić oduvek i stalno preti

Ostavite komentar


  1. Gradjani su uglavnom umorni od obecanja koja uglavnom ne budu ispunjena,tako da obecanje dobijanja sjajnih institucija koje navodno danas uopste ne funkcionisu nije nesto sto moze da prodje mada se neko tome nada.

  2. Tja, Jankoviću – ništa novo. AV preti od kad se upetljao u politiku (na opštu štetu), još od 1990.

  3. Danas je kvinsliški list,Draža je budala sluga ,njemu Jeremiću ,Jankoviću i Danas su strane gazde naredbodavci

  4. Pa nisu izmisljeni oni tvitovi, a oboje koji su akteri a pritom oni koji su ga podrzali su poznati po tome. Jedan bije novinare, a druga dize uzbunu u zemlji za vreme katastrofe lazima.

  5. Vucic preti?NIsam primetio!Jedino ko preti si ti i tvoji saborci koji pozivaju na linc svakodnevno!

  6. SNS trazi od direktora javnih preduzeca da obezbede po 10 sigurnih glasova(da daju imena I telefonen svojih bliskih saradnika) . Njih kasnije kontaktiraju iz opstinskog odbora SNS i kazu im da racunaju nå njihov glas. Oni su takodje duzni da nadju sledecoj 10 sigurnih glasova. Tako se lanac siri beskonacno…Svi su ucenjeni radnim mestom, rukovodecim polozajem… Iz najpuzdanijih izvore sam cula da se to desava u Zeleznicama Srbija, PIO, EPS-u,Vodovodu…Verovatno I u svim ostalim drzavnim preduzecima. Toliko o fer izborima!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.