Janković: Za poraz u Beogradu ja ću biti odgovoran

Ostavite komentar


  1. Istina, tesko se zivi, ali je zaustavljeno propadanje, koje je izazvao nekadasnji D.O.S. sa Sasom Jankovicem.

  2. Precenio si ti sebe kako na predsedničkim tako i na ovim predstojećim izborima

  3. Koga god da predstavite kao kandidata za bilo koju poziciju (da ne govorimo o kandidatu za gradonačelnika) biće istog momenta zatrpan lažnim optužbama, satanizovan, porodica će mu biti napadnuta …E tako to radi ova vlast protiv koje se borite. I zato birajte samo najstručnije i najupornije. Ako u najskorije vreme ne zbacimo ovu krimi vlast sa leđa i Miloševićev režim će nam se činiti simpatičan.

  4. Dobro a zasto bi vas pobedio? Vec unapred znate! Svako je odgovoran za svoje postupke!

  5. Kao i obično, Janković unapred prikazuje sebe kao žrtvu. Učestvuješ da pobediš ili i ne moraš ni da probaš, takva je politika. Očigledno je da je on u pogrešnim vodama.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.