"Jankovićev protest asocira na kontramiting Slobodana Miloševića"

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović

Ostavite komentar


  1. Pa nece bas tako da bude gospodja ministarka iz Tuzle na privremenom radu u Srbiji. Protesti protiv inauguracije su najavljeni pre nego sto ste vi i Dr Stefanovic najavili dolazak autobusa sa sendvicarima.
    Ako se bilo sta lose dogodi to ce da insceniraju sluzba i voljeni brat.

  2. Јоване, на жалост ни Вук Караџић те није спасио својом азбуком!

  3. Sta je sa legalizacijom bez mita i korupcije nema ozakonjenja ..!!!!

  4. S vaki svojevljnik na vlasti koji je privatizovao državu otići će sa vlasti nekom silom.ta sila je narodna volja. Pokrao je izbore da bi postao srpšski car Aleksandar . Vučić ima škole ali je ostao neobrazovan.To silništvo kojimse služi, laži, izmišljene uvrede, klevetanje ljudi, obmana naroda da mu sleduje bolji život, fantomske akcije dovele su do nepoverenja i gneva naroda. Ako bude kao sa Miloševićem biće još dobro. Vučić nema uza se ni vojsku ni policiju. Kada Srbima pukne pred očima plajčka koja je u toku, globa koju svakodnevno sprovodi Vučićeva vlast biće vrlo veselo.

  5. Kako je nije sramota da onaj (slobin) kontramiting, poredi sa ovim ????

  6. Dali ovs tuzlanka,,Zna KOJI JE,,ZNAK, od početka,,OSNOVNOG DELOVANJA,,SNS,EXSRS ,END kooperanata,,BIO I,,SREĆOM,, DOSLEDNO,ISPOŠTIOVAN,.ili da pogleda neoborivi,I NEZAMENLJIVI,SPOMENAR,,YOU TUBE,.Koliko JE ONA SAMA,,USPEŠNO,PROKLIZALA ,Na,,novo,,radno mesto,u nevezanoim resoru od prehodnog,I,NE TAKO,,PRIVREMENO,,,RADNO MESTO,Ministarke,,KADA JE U PROŠLOM Pokazala,,,mnogo,,megaznanja,,i,,sadašnjem napreDNO Organizovanom i,tenderskipokrivenom,,građevinarstvu,posebno uvođenjemLEX SPECIJALIS,a,,GREŠAKA,,Koje,,Nevidi,,ni ona,ni,,kadrovik,joj,ima ko pleve ali ONI,,Nebrinu,,Vujović Će, Već TO I u narednom periodu,,,DA,,POKRIJE,preraspodelom ionako unapred, IZUZETI Od,,pravila,,Po svim,,platformama,,..Možete LI BAR JEDNOM Da izostaviteA TAKO OMILJENU VAM PROJEKCIJU,,Mrsomudi,NISU AMEBE First ledy,,MEGABLEJE,,DAPAČE,.

  7. Mene miting podrske asocira na Miloseviceve kontra mitinge. AV nije moj predsednik, niti ce ikad biti. Rasprodao je zemlju strancima, doveo dzukce da upravljaju preduzećima itd itd

  8. Gospodja bi , kao i Premijer-Predsednik zelela da postoji samo onaj deo Srbije koji glasa za njih.
    To bi bilo lepo, zar ne?!

  9. Ako se miting podrske voljenom vodji odrzava oko 12h ,u vreme polaganja zakletve u Narodnoj skupstini ,a protestni miting slobodnih gradjana na Trgu republike u 18h, o kakvom kontramitingu vi govorite.?Tteba da vas je sramota zbog neprestanih manipulacija , izvrtanja cinjenica i ispiranja mozga ovom narodu koji je zbog vasih neprestanih lazi izgubio moc racionalnog prosudjivanja.

  10. Ako iko pravi kontra miting onda si to ti, a bolje da ne kazem na sta ti asociras

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.