Janković: Ja imam još neke uslove

Večeras sastanak Vladete Jankovića sa liderima koalicije SSP,NS,DS oko kandidature za gradonačelnika Beograda

Ostavite komentar


  1. G. Janković je inrlektualac, kulturan, vaspitan, obrazovan čovek u meri u kojoj ni jedan ministar ili funkcioner sns-a ili vlasti uopste, ne može ni da mu se približi.

  2. A kako se zove to što Đilas planira da eventualnom pobedom Jankovića on preuzme mesto gradonačelnika? Toliko moralan može samo Đillas da bude. To svet nije video.

  3. Marjane,sve ste vi to lepo rekli o Vladeti Jankovicu. Ali dzaba,ogromna vecina Srba ne razume te vase narative.

  4. Profesoreeee,molim te kao svevišnjeg a nemoj,nije to za vas,godine,puno zdravlja.

  5. Ako se prof.Janković odlično
    pokazao kao diplomata u
    Vatikanu i Britaniji, gde su
    belosvetske političke ajkule,
    snaćiće se i u Beogradu…
    Podrška prof.Jankoviću!

  6. Grad mora do vodi neko ko ima organizacione i mnoge druge kapacitete, kvalitete … to nema bas puno veze sa drznjem predavanja/sa katedrama (filoloskog/filozofskog tipa) bas mnogo! Iako gospodina cenim …. Operativac, ekonomista, urbanista, sociolog …. mladji covjek mora biti, za ovo je potrebna neiscrpna energija koja ne ide uz godine doticnog gospodina, priblizavam se sezdesetim … energije ni upola kao nekada, nekmoli u 80-im!

  7. Prethodna vlast ce namerno ostaviti izmazane fasade da nova vlast potrosi na njih pola budzeta. Ne bih se nikad kandidovao ako nemam para da napravim Beograd lepsim i cistijim.

  8. Sadašnji gradonačelnik je takođe obrazovan, kulturan, profesor na fakultetu, direktor jedne od najvećih klinika kod nas, mlađi od ovog za oko 30 godina, magistrirao, doktorirao, usavršavao se u inostranstvu u struci, pedijatar, dječiji hirurg. Jedina mana mu je, po vama, što ga je predložila SNS. Ovaj vaš kandidat odmah kaže da se on ne razume u taj posao, da će oformiti grupu ljudi da mu suflira šta da se i kako da se radi.Znači opet partijsko zapošljavanje, navodno stručnjaka, pa do sljedećih izbora. Kome treba starac, vidite američkog predsjednika, ceo svet se smeje.

  9. Svi koji sumnjaju u Vladetu Jankovića i njegove godine od srca molim da glasaju za Vesića. Hvala

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.