Janković:Kandidat za šefa države?

Ostavite komentar


  1. Jankovicu izadji na izbore pa da vidimo koliko gradjana bi glasalo za tebe.

  2. Posle ovakve izjave sasvim je jasno da Saša Janković treba da da ostavku na mesto zaštitnika,jer čovek je političar a ne zaštitnik građana.

  3. Mnogi gradjani iz raznih razloga ne mogu da prate televiziju N1.Indikativno je da Telekom Srbija u svom kablovskom paketu ne reemituje ovaj program, ali zato reemituje stotinak kanala sunda i poluprostitucije, na celu sa Pink uzasom.
    Zasto?
    Sloba je mislio da ima kontrolu, ali je otisao uprkos tome.Doduse on nije bio streber generacije kao gospodar Vucic, ali i njemu zelimo isto.

  4. Jankovic bi uzeo bar 75% glasaca u prvom krugu i to pod pretpostavkom da se za predsednika kandiduje i vucic. Ukoliko se vucic ne usudi, Jankovic uzima 90%.

  5. Ma vidi ti njega, lepa pripremna kampanja o nasem novcu. I sve to kao slucajno

  6. Ima jedan problem,Jankovića gradjani ne vole,zato neka zaboravi izbore ionako se već dugo ,neuspešno bavi politikom !

  7. Bilo bi dobro da se pojavi kao kanddat, da se uveri koliko je u narodu omiljen ili mrzak, njega su mediji digli u visinu u kampanji protiv vlasti, u narodu je on bliži nuli nego nekoj ozbiljnoj podršci,.

  8. Gospodine Jankoviča, znam da Vama nije jednostavno, da donesete odluku o prihvatanju kandidature za predsednika Srbije.Verujte u sebe, kao i do sada, mi vam verujmo, ii očekujemo pozitivnu odluku.Uz Vas smo.

  9. Narodu nije potreban tvoj politički marketing pa još da te i plaćaju za to .Prema tome ostavku daj pa se kandiduj i za predsednika amerike ako hoćeš samo sa grbače nam siđi.

  10. Janković treba da zna da ne glasaju na izborima mediji već gradjani Srbije, a on je toliko ogoljen da se vide i pištolj. i barutni dim, i registracija oružja unazad, i pas kojeg šeta , i laži i podmetanja.

  11. Neverovatna kolicina mrznjom zadojenih botova samo dokazuje da bi Sasa Jankovic bio pravi kandidat za Predsednika Republike. Gradjani Srbije zasluzuju da konacno imaju Predsednika koji ce raditi u nasu korist. Puna podrska Sasi!

  12. I pored toga što Janković pokušava da bude duhovit i na ironičan način pecka predsednika Nikolića, neće se libiti da bude kandidat za predsednika države. Zašto se onda nećka? Pa boji se da ne uslede salve napada iz SNS na društvenim mrežama gde on od toga ne bi imao nikakvog mira,a on to ne želi,ne bar sada.

  13. Ne mogu da pojmim, koristiti javnu funkciju zarad lične (političke) promocije i još se predstavljati za najvišu državnu funkciju?! Janković ne poštuje sebe, neprestanim ofiranjem u javnosti, kako misli da ga građani poštuju? Čovek bez stida, kada je njegova ličnost (posebno u prošlosti) – u pitanju – nije nam dao odgovor kako je nastradao njegov prijatelj!?…,pa kako zamišlja da bude predsednik svim građanima Srbije? Nije to institucija (ne)zaštitnika građana!

  14. Znaci neverovatno. Mesecima unazad pisanija kako njega zapravo samo interesuje da stiti gradjane. Tehnicki je u pravu, jer je on gradjanin ove zemlje i savrseno se stara za sebe

  15. Javna funkcija koju zloupotrbljava Janković,i pri tome ima barut na rukama,nikada neće smesti da izađe na crtu.

  16. Sve taj dobro zna. Ako mu je toliko stalo do politike u kojoj ga sve više ima neka osnuje političku partiju ako sme.

  17. То да свако има право да се кандидује није спорно. Мене занима да ли је у реду да неко ко врши функцију заштитника грађана, која је више него добро плаћена, води политичку кампању о нашем трошку?

  18. Količina SNS botova na ovom portalu je fascinantna…samo cepajte, ako je vama dobro meni je još bolje…

  19. Jbt ćivot, pa ovi ex radikali grizu i na povetarac što talasa baru. Kanda ponestaje hrane dole u večitom mulju?

  20. Jankovic definitivno nije zasluzio da bude novi kandidat za predsednika drzave. Covek je uporno koristio svoju funkciju kako bi dobio politicke poene. Jadnik. Daleko je od zastitnika gradjana. Mnogo daleko.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.