Javnost ima pravo da zna cenu inauguracije

Nenadić: Troškovi svečanosti treba da budu poznati *Madžar: Koliko god da košta, manje je od subvencija stranim investitorima i davanja gubitašima
Nepoznato koliko bi građane Srbije mogla da košta Vučićeva svečanost

Ostavite komentar


  1. Naravno da nas sve to papreno košta i da sem glumatanja lažne veličine ništa nije dobijeno. Transparentnost je potrebna i za ovakve "sitnice" a ne samo za velike lopovluke. Pored svega prikazanog videli smo i da naš novi predsednik ne ume da koristi maramicu (bilo kakvu) da obriše znoj sa glave već se briše golom rukom a zatim je tare (ako stigne) o odelo da bi se rukovao sa zvanicama. Strašno, toliko primitivno i nekulturno da mi se zgadilo. Kako li su se osećali gosti? Sramota me je bilo od prošlog predsednika (T. N.) a od ovog mi je već muka, užas.

  2. Kostalo je isto koliko i angazovanje milicije i maltretiranje gradjana tokom ove i septembarske parade "ponosa"

  3. Nikad se nije saznalo ni koliko je koštala Putinova poseta (preko milijarde €;samo gorivo za ruske zatarele mašine i dr.!),a vi očekujete da kaže -10% penzionerima!

  4. Vidim da penzije nisu isplaćene 24-og. Naravno d aimamo pravo da znamo gde idu pare poreskih obveznika. Na dve inauguracije i promociju prve dame?

  5. Verujem što kažu da je potrošeno malo para iz budžeta. Bolje da kažu koje su firme reketirali, kojima će vratiti kroz tendere.
    Uostalom, to je praksa Tome Nikolića.

  6. Veliku vecinu naroda to ne zanima,narod je svestan znacaja ove inauguracije i gostiju koji su pristigli iz celog sveta.

  7. Nisam video ni jednog albanca ni sa Kosova ni iz Albanije. To je veliki minus ovog brzometnog povrsnog skupa. Treba da se sastaju ali ne ovako u prolazu. A povodom komentara o troskovima gej parade, troskovi su mnogo manji za paradu. Veliki trosak i steta za Srbiju su ti ograniceni pogledi i shvatanja o gej populaciji koji samo gore o zaostalosti.

  8. @Petar,Jeste li i VI ,,srećom,,,u Onoj,,velikoj većini,od.,,celih,2miliona,,glasača,,iz Karavana,,PODRŠKE,,,,,spontano organizovanih,i pre DRUGE InauGuraNCije,,PORED ,,CICERONA,, RIMA PA JE U srBskoj ARENI,PREOSTALO,,NEŠTO MALO,,,ONIH,ZA,,,AVE CEZARE,MORITURI TE SALUTAT,,U GOŠI A I ,,ŠIRE,.

  9. Jean-Bédel Bokassa je imao 17 žena,a naš AV samo 2 miliona botova!

  10. AV je stvarno sposoban političar,kad uspeva da laže 7 miliona zemljaka!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.