Jedan od pet miliona: Beogradski univerzitet nema kredibilitet ni autonomiju

Ostavite komentar


  1. Nekad sam i ja protestvovala i demonstrirala u Kapetan Misinom zdanju…..kada sam bila studentkinja pa me sve ovo podseca na te dane

  2. Bravo, studenti. Brine jedino manjak solidarnosti, osećaja za zajedničku, kolegijalnu borbu za pravdu. Glupo zvuči, ali u moje vreme tu bi bilo par hiljada studenata i to ne samo iz Beograda.

  3. Ha ha!
    Evo – sve sam predvideo!
    Lepo sam rekao ‘napad na BU’, ‘napad na autonomiju Univerziteta’! Jos pre 5-6 meseci!
    Sledece ce biti upad u SANU. Potpuno sam siguran…

  4. Ovaj student vodja starosti preko 30 godina bi da se UHLEBI u politiku.
    Poznata igranka „Sjaši Kurta da uzjaše Murta (može biti i student, u godinama)“

  5. Protest protiv Vučića ne protestuju samo srpske demokratske snage ili ugrožena opozicija nego učestvuje sav srpski narod jedinstven, motiv , za fer izbore pristupnu mediju , promenu, obnovu i ustavnu kraljevinu u Srbiji.
    Za Vučića karijeru, i „ptice na grani znaju „ministar informacije, potpisao kumanovski vojni sporazum, pomogao šiptarima da organizuju masovno begstvo, gen.sekretar (četnika) SRS-a, osnovao SNS i koji obraz ovaj čovek ima da regovara sad za KiM ili brani naše nacionalne, kulturne i istoriske interese u Srbiji. Ali Vučiću kontroverzja nije smetala da bude pedsednik republike , dobio izbore ili je pokrao i pade mu na pamet da bude diktator, propagira lažnu ekonomiju, opoziciju progoni, samokritiku ne podnosi , ne želii uzornu ekonomiju, ni demokratsko društvo, , niti ustavnu kraljevinu i zato ću srpski birači da glasaju za Milan Stamatovića i Danielu Sremac u Srbiji.
    Bogu slava a kralju Država!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.