Jedan od pet miliona: Ne priznajemo rezultate izbora, ali ni bojkota

Ostavite komentar


  1. E bas smo malu grupicu ljudi „1 od 5 miliona“ cekali da prokomentarisu nesto. Oni jadni misle da njih narod slusa. Nikad nista pametno da kazu ili urade.

  2. Palite kao golf dizel na bjelasnici. Vi ste svoje odradili za prvorodenog ali posto ste bili na nivou statisticke greske za vas nema „sendvica“ 🙂

  3. E moja deco, da ste prihvatili bojkot, i vi, i oni nesrećnici Sergije, Živković, Radulovic… Sve bi drugačije bilo. Ne bi imali, mada i sada nemaju legitimitet. Bojkot je uspeo

    1. E moj Siniša.. kad bi znao da ces da padne ti bi seo… bojkot nikada ne može da uspe iz prostog razloga što ne postoji cenzuc izlaznosti.. ako se izbori održe i sa tre birača šta izglasa dvoje to je. Karikiram brojkama naravno ali to je zakonski princip. Ali Srbi su poznati kao inadzije pa evo ni protiv virusa nema sloge a pristup je jasan da samo i jedino distanca štiti od prenosa jer simptoma nema dok ne bude frka. Jadni ste očito svi vi sto ste omogućili AV da hara i dalje sad sa skoro svim mandatima ali vi prepametni nećete priznati izbore ni vlast pa da vidimo kako će to na delu da bude. Od gluposti leka nema skoro ko ni za Covid.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.