Jedan od pet miliona: Novi zakon o MUP-u štiti siledžije u policijskim uniformama

Ostavite komentar


  1. Mislim da je ova izjava „siledžije“ u stvari ublažavanje grozote u kojoj živimo. Ako se ne plašite onda ste baš jako glupi.

  2. E, bitno da Marko Bežinarević ima stav.
    Ozbilje novine ne bi trebao da objavljuju svačije stavove!

  3. Ova tvrdnja nije tacna. Policajac na ulici ce i dalje imati oznaku sa prezimenom i brojem kao do sada. Kada nosi delove opreme koji prekrivaju te podatke na opremi ce stajati stajati broj. A sve ovo je na zahtev zastitnika gradjana.

  4. Ja kao policajac bih voleo da pise ime i prezime i da ugrade mali mikrofon tj snimanje izmedju gradjanina i policajca, ako si cist sta ima da se bojis, a taj ko te vredja u obavljanju duznosti snosice posledice.

  5. Policajci moraju nositi pločicu sa imenom i prezimenom,jer su javna lica ,zadužena za red i bezbednost svih građana! Specijalne antiterorističke jedinice,neka nose šifrovane oznake !

  6. A čega se bojiš ako si „čist“? Ti bi da kamenuješ policiju, pa da vidiš ko te pendreči? Pa, nema više, a lepo sam vam rekao da vas Vulin obožava, a ne kao slinavko, da vas pusti da radite šta hoćete. „lele bato, al će puca grbina“…

  7. Lazareviću kako te nije sramota da ideš i pričaš nebuloze.Dali imaš brata pa da radi u policiji DALI bi tako pričao o njima.I oni zaradjuju teško svoju platu,i medju njima ima poštenih,vrednih policajaca.I oni su nečije deca,sta bi ti radio kad moraš da ideš na obezbeđenju gej parade ?Niko normalan ne voli nerede ,kamenice da ga neko gađao,mnogi su policajci bili povredjeni ,jel oni treba da zive i izdrzavljaju svoju porodicu.Bezinarevicu bolje radi nešto a
    Ne da ideš iz grada u gradi držiš megafon i pričaš gluposti!!!

  8. Bezinarevicu kako te nije sramota da ideš i pričaš nebuloze.Dali imaš brata pa da radi u policiji DALI bi tako pričao o njima.I oni zaradjuju teško svoju platu,i medju njima ima poštenih,vrednih policajaca.I oni su nečije deca,sta bi ti radio kad moraš da ideš na obezbeđenju gej parade ?Niko normalan ne voli nerede ,kamenice da ga neko gađao,mnogi su policajci bili povredjeni ,jel oni treba da zive i izdrzavljaju svoju porodicu.Bezinarevicu bolje radi nešto a
    Ne da ideš iz grada u gradi držiš megafon i pričaš gluposti!!!

  9. Da li je zloupotreba položaja mahanje značkom u kafani ili pri ulasku na bazen pa u raznim prodavnicama od bele tehnike do prehrane pa na pijaci ili ukratko gde god pošten čovek plati OSL mlati značkom,a pri tom i nije policajac nego nešto oko ZOP-a.To vi rešite te značke gde ih svi nose i ucene takvih.

  10. Upravo tako.Vecina policajaca su bahati , nekulturni,urlaju bez razloga.A da ne pričam kako mi je dosta njih se udvaralo PROSTACKI,bez obzira sto im nisam davala povod.Uzas koliko bezobzirnih policajaca,cast izuzecima.Zastite nas od policije,interventna policija je poseban skup bezobraznih ,bahatih ,uzass.

Ostavite komentar


Politika

"Kad dobiješ posao lobiste ’Rio Tinta‘, ideš tamo gde te firma šalje": Nakon Vučićeve izjave da će kancelariju predsednika Srbije premestiti u zapadnu Srbiju 10

„Kad dobiješ posao lobiste ’Rio Tinta‘, ideš tamo gde te firma šalje“: Nakon Vučićeve izjave da će kancelariju predsednika Srbije premestiti u zapadnu Srbiju

Jačanje lične vlasti Aleksandra Vučića na račun vladavine prava iza sebe ostavlja institucionalni pepeo, što je, takođe, zagađenje sredine u kojoj živimo, jedan je od komentara sagovornika Danasa na njegovu najavu da će kancelariju predsednika Srbije premestiti u zapadnu Srbiju, kako bi direktno razgovarao sa narodom o rudarenju litijuma.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.