Jedan od pet miliona: Tabaković troši milione na lampe, tepihe i nameštaj

Ostavite komentar


    1. Ova persona ne vidi nista osim samo sebe,ka i Toma diploma.Oni ce dotuci drzavu i ovu sirotinju i skroz poharati.Oni su nasa stvarnost.

  1. Kao da nema granica ovo rasipanje narodnih para…U vreme kad za medicionare nema ni za bolovanja

  2. KOLIKO DECE BI IMALO SANSU NA ZIVOT?
    Zasluzuje samo PREZIR,bez ikakvog komentara.

    1. Da ste umesto kuckanja komentara nekome dali veštačko disanje, spasili bi ste im život. Zašto ste kuckali umesto da ste spasili život?

      To je logika vašeg komentara, doterana do duvara.

      1. To sto ste VI iskuckali je cista provokacija i bezobrazluk! Ja cu, ako zatreba dati coveku vestacko disanje. Ali onaj ko je ZADUZEN da brine o nasim ZAJEDNICKIM parama (jer ne placa ona iz svog dzepa), ima ODGOVORNOST da ih trosi na najbolji moguci nacin. Dakle, to je kao kada biste vi kupili audija, dok vam kod kuce sede gladna deca. I, moracete priznati, da bez obzira na botovanje to NIJE logicno.

    2. Cemu svi ovi komentari? Komentari su jalovi i pokazuju nasu pojedinacnu „nemoc“.Oni sprovode sve sto zele sa nasim novcem ?!!!Nasi komentari ih ne doticu.

  3. Neko mudriji od polusveta koji je doveo i uglavio u NB i “ podrzao “ ovo troskarenje kao i sva druga u vreme korone napravio je svesno teren da izgladneli i bolesni gradjani grada Beograda isteraju metlama iz NB Jorgovanku sa svitom koju je dovela i okupila oko sebe.
    Dinkic je upao u NBJ a iz Udruzene Beogradske banke Borku Vucic je oterao pretnjom mitraljezom.
    Beogradjani su iako opljackani u bankarskim tranzicijama tajkuna i NB, jako osiromaseni ipak gospoda pa ce upotrebiti samo metle. Bit ce dovoljno jer nastupa podrska i samog Univerzuma.

    1. Janko@
      Slazem se.
      Zato danas idemo u Bajmok,da pomognemo za lecenje malog Olivera.
      Tabakovicka,MORA DA VRATI NASE PARE .
      Tepihe ,lustere i namestaj,TABAKOVICKA,neka kupuje od svojih para ,kao i Toma Nikolic i gospodja ,da vrate KIRIJU KOJU NISU PLACALI KAO I ODRZAVANJE VILE U KOJOJ ZIVE .
      “ ,ZA NASU DECU“, moramo da se IZBORIMO!

    2. Jorgovanka, narcisov kadar. Iz perspektive nekoga, ko mesečno „drma“ „6000 evra, to i ne izgleda kao veliki trošak.

  4. imate izbore kad sve znate, od trača, nerviranja,podataka, objava i sl.nema koristi! imate izbore zapamtite pa glasajte!

  5. Zato svaku posetu NBS stranke plate barem po 100 evra taksu.
    A posete naređuje – NBS.

  6. Ne treba mi da je prozivamo zbog bezobrazluka/bahatosti/pljackanja. Gde su drzavne sluzbe, koje takodje masno placamo da rade svoj posao, gde je tuzilastvo? Zasto stalno javnost mora da vreba i alarmira, kada mi vec placamo ohohooooo da svako od njih radi svoj posao.

  7. Gospodo samo vi u Srbiji možete da sprečite alavaost ove gospođe i mnogih drugih, to je vaš posao. Ja i mnogi drugi nismo imali snage da to učinimo nego smo otišli iz zemlje za sva vremena. Neka vam je bog u pomoći.Mogu samo da vam dam moralnu podršku da ustanete protiv zla.

    1. Za sebe i svoj dzep se i borila samozvani doktorka. Ista je kao i svi njeni stranacki pajtosi-lice bez morala. Gade mi se i zato molim decu da beze iz ovog gliba

    2. Kako se lako i bahato rasipaju tuđe pare.Nije ona kriva.Mislim da bi je trebalo odvesti kod onih koji gladuju,smrzavanja se,ne mogu da se leče,kod onih koji godinama ne rade,kod penzionera kojima šutiraju penale,provesti je kroz celu Srbiju.

  8. NarodnaBanka Srbije,
    Postovani na koga se ovo odnosi

    Ako podaci iz plana javnih nabavki nisu tacni – demantujte.
    Ako ste sve ove stavke planirali za javne nabavke u visini prikazanih sredstava-ODUSTANITE.

    Dokmanovic Slavica dipl.pravnik u penziji

  9. Bahacenju nema kraja!!! Uz to „gospodja“ nikad nije objasnila gde su nestale desetine i desetine tona Srpskog zlata iz Bazela u Svajcarskoj?

Ostavite komentar


Politika

Šta za Srbe južno od Ibra znači zatvaranje srpskih institucija? 10

Šta za Srbe južno od Ibra znači zatvaranje srpskih institucija?

Nakon zatvaranja srpskih institucija u četiri opštine na severu Kosova nije bilo dodatnih jednostranih odluka Prištine, ali je kosovski ministar za lokalnu samoupravu Eljbert Krasnići 18. septembra izjavio da će i preostale "paralelne institucije" u drugim opštinama širom Kosova, sigurno biti ugašene. Iako su se srpske vlasti obavezale da na neki način sarađuju u zatvaranju ovih institucija, sporazumi predviđaju i da Kosovo osnuje Zajednicu srpskih opština, koja bi preuzela pružanje tih usluga, tvrdi direktor Radia KiM Isak Vorgučić.

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.