Jedan od pet miliona traži odlaganje izbora

Ostavite komentar


  1. Do juče smo tražili izbore, a danas bismo, da ih „odložimo“?! Po mogućstvu da ih ukinemo?! Šta će nam izbori, „kada svi znamo“ da je ova vlast odsvirala svoje. Toliko napada na bilo koju njihovu odluku, na bilo koji postupak ili reziultat, samo potvrdjuje „činjenicu“, da su dojadili ovom narodu. Vlast koja želi izbore i opozicija, koja bi ih najradije zabranila?! Gde to ima?

      1. A, šta smo mi to tražili, kako reče, „jarane“? Ako smo mi „to“ tražili, šta ste vi tražili, a šta dobili?

  2. Mislio sam da su ovi iz saveza za Srbijugub izgubili razum,
    a zapravo oni su izgubili vid jer ne vide da su pukli na predstojećim izborima pa se ko davljenik hvataju za slamku 🙂
    Misle da će im Corona pomoći a pošto su izgubili vid ne vide da više nikada neće doći na vlast jer narod ne samo da nije izgubio vid već ga dobro služi razum i pamte štetu koju su nam naneli dok su bili na vlasti.

  3. Trenutna situacija jos uvek ne zahteva odlaganje izbora, ali ako bude trebalo da se odloze bice u konsultacije sa zdrastvenih strucnjaka.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.