Jedan od pet miliona: Za napad na Trifunovića odgovorni i vlast i deo opozicije

Ostavite komentar


  1. Kaad je bio u ojkotu, bio je kriv Vucic. Sad kad ide na izbore sto odgovara Vucicu, opet je kriv Vucic. Kad ga biju njegovi bivsi prijatelji iz bojkota, opet je kriv Vucic. Nisam shvatio poentu. Jedino ako mislite da ce da dobije vise glasova od Vucica pa Vucicu to smeta. Hahahahah 🙂 Daajte ljudi, samo malo logike, ako pameti nema.

  2. Podrzavam osudu Pokreta “1 od 5 miliona” zbog danasnjeg napada na Trifunovica, ali u tome ne vidim nikakvu odgvornost vlasti, niti neke druge partije, vec iskljucivo nezadovonjog pojedinca.

    1. Dugogodisnje prozivanje neistomisljenika i nazivanje istih lopovima, izdajicama, stranim placenicima po vama nije nista? Takav govor, koji traje vec min 6 godina, je glavni uzrok netrpeljivosti i mrznje prema svemu sto nije jednako, a kako vladajuca stranka prednjaci u tome ona je i glavni krivac.

    1. I reče moj pokojni otac , negde devedesetih , kad je počeo ovaj višepartijski sistem : “ Ovo će nas upropastiti “ ! I bi tako ! Jerbo je on zapamtio kako je bilo pre drugog svetskog rata . Isto ovako , samo što je sada mnogo gore !

  3. U zemlji gde sporovi traju decenijama… gde se slabo šta zna….aligle sad, odmah znaju ko je napao Trifunovića….
    Vala i Gebels bi im pozavideo.

  4. bas bih voleo da mi neko iz 1 od 5 miliona objasni kako je to kriva opozicija za napad na trifunovica. valjda zato sto se nije slizala sa vucucem. budimo svi za vucica i sns i niko nece da nas bije .

  5. On je bio za bojkot , pa se popismanio (verovatno je shvatio da se na vlast dolazi ipak samo na izborima) , da bi bojkot eventualno uspeo treba da ih je mnogo vise , on im izmice , ali bojkot je danas u Srbiji potpuno pogresan , trebalo je sedeti u skupstinskoj klupi i davati predloge i pred izbore sve predloge skupiti i objaviti i videti da li su predlozi uopste bili korisni a da se nisu ispunili, bez obzira sto nisu imali vecinu , na proslim izborima narod je tako hteo, pa nije narod kriv niti su ovi na vlasti krivi sem ako nisu ispunjavali pametne predloge koje je davala opozicija za vreme dok je sedela u Skupstini i radila kako treba . Sve vreme bojkota su primali platu . Da su ostali u Skupstni to bi bila prava borba za vlast , opozicija zeli vlast, bojkotom se mogu smeniti ovi , ali bojkotom se ne dolazi na vlast , a i da se to desi nakon toga opet dolaze izbori , a to je vec zezanje naroda od strane onih koji se nisu izborili legalno u Skupstini da dodju na vlast. Borba za vlast je u Skupstini i na izborima. Sta da je vlast u Skupstini bojkotovala opoziciju zato sto je opozicija bojkotovala ove na vlasti , dokle bi sve to doslo i da li je bojkot uopste parvilno sredstvo u politickom zivotu . Secam da su bojkotovali radnici GSPa Slobodana Milosevica i sada se mogu videti neki ostaci slicnih stvari u GSPu , odkud da se samozapale toliki autobusi , na nekim polaznim stanica sede vozaci , nakupi se po pet autobusa i tek onda jedan za drugim krenu a NAROD CEKA i CEKA I PO VRUCINI I PO ZIMI, to rade oduvek u Srbiji jedni te isti od kada je uveden visepartijski sistem , oni koji ne misle na narod , to rade oni kojima je narod zadnja rupa na svirali .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.