Jedanaest organizacija protiv Rio Tinta – šta su rekli njihovi predstavnici

Na skupu se nisu pojavili pozvani iz Demokratske stranke Srbije

Ostavite komentar


  1. Apsolutno tačno je da su intelektualci, profesori, akademici najveći poltroni i najveća korumpirana družina koja bezobzirno gleda samo svoje džepove i novčanike.
    Svaka čast svim izuzecima i časnim, poštenim i moralnim LJudima u ovim krugovima !!

  2. Inflacija,ratovi,NATO,Korona, samo nam Rio Tinto fali! Podrška složnim građanima i ostalima koji moraju da se bore za ekološki zdravu prirodu i nekih političara koje ne mogu da shvatim da su protiv svog naroda!

  3. Dobro rudnik,a gde su ovi sto pregradise i osusise reke,njih ne spominjete,sto njih ne pojurite! Ok da ovi iz Bora i okoline truju pa rasturaju,ali i mislim da bi trebali da zastitite i reke,jer kao neko ko voli prirodu i ribolov mogu da kazem da ukoliko se uskoro po tom pitanju nesto ne preduzme mi pojedinci cemo uzeti stvari u svoje ruke,a to nece biti u vidu protesta itd,dinamit ce da radi!

  4. Očigledno politički sporazum maskiran ekološkim razlozima.Kad bi, ne daj Bože, ti isti zauzeli vlast i te kako bi „razradili“ ideju i projekat Rio Tinta!Licemerju nikad kraja…

  5. Koliko Pokreta ima
    Odakle li vukun Plate
    Majku mu
    To bi bilo Interesantno za Javnost

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.