Jedino izvesno da Stefanović nije Vučićev naslednik u SNS

Sukob u vrhu Srpske napredne stranke još dublji nego što izgleda, tvrdi se u političkim krugovima

Ostavite komentar


  1. Je l’ publika treba da se opredeli između Vučića(&co.) i Stefanovića(&co.) i zaboravi na opoziciju?
    … Pošto očigledno sledi formiranje nove opozicije.

    1. Orvelova Srbija , NEPRIJATELJ VREBA I ROVARI .Narodu uvek serviraj da cuti jel neprijatelj vreba sada strasni Kokeza , poslusn Slina i neuracunljivi Kosovski batinas sada Golijas .Vise rezim javno nesme po opoziciji ,niti o Haradinaju i kosovskim politicarima ,Ruse nesme da pomenu a rezim mora da ima neprijatelja da zamagli bedu i nesrecu i narod Zombije bez buducnosti

  2. pola tih što sjedi su u Titino doba učeno, ubijalo po Bosni i RH..i opet bi da mogu

    1. A ne, vi niste pucali, vi ste srpske vojnike gađali tufahijama i cvećem.

      1. Što su srpski vojnici tražili u Bosni i RH? Da, možda, oni nijesu došli sa kolačima i cvijećem?

        1. Mislio sam da su Srbi (pa i srpski vojnici) živeli i pre rata u Bosni kao što i sad žive, osim vojnika JNA iz Srbije koji su se kasnije zvanično povukli. Dobrovoljaca i paravojski je bilo iz Srbije kao što ih je bilo i iz Azije. Rekoh nešto netačno ?

    2. A nije tu sam Stefanovic koji mesetari sa Amerikom
      Ima tu jos jedna ministarka samo je to krupan problem da lete oboje jer su americki interesi u pitanju

      1. Gospodine Popoviću, navijač Partizana sam ja, a Veljko Belivuk je ubica i narkodiler.

    3. Kakve tebe muke muče? Jesi li ti puk’o od korone ili si oduvek bio zvečka?

  3. Sve je krenulo posle Stefanovićeve jednodnevne poste Vašingtonu. Posle takvih razgovora čovek nije isti. Postaje svestan koliko su mali on, Srbija a posebno Vučić. I koliko je moćna i svedohvatna ruka SAD-a. Vučić je pogrešio samo u jednom: što je umesto Stefanovića premijer postala Brnabićka.

    1. Greška je kod naroda sa pamćenjem na nivou zlatne ribice! Glasati za iste osobe i stranke koje su devedesetih nanele veliko zlo zemlji je ravno samoubistvu !

  4. SNS je, što bi narod rekao, skupina onih s’ koca i konopca.
    To je bulumenta likova koje u zadnjih trideset godina niko nije za ozbiljno shvatao u svojim stranačkim redovima, pa sada na svima nama leče svoje nekadašnje frustracije, uništavajući i narod i državu.

  5. Pogledajte ponovo „Maratonce“…. “ Sve što imam ostavljam samom sebi“.

  6. NE ISUSA HRISTOSA, VEĆ OD NEMILOG DO NEDRAGOG?

    Naslov “Članovi SNS zaboli Vučiću nož u leđa” je pamflet da se ne sete “Bugari”. Kako može ΛV da ne zna da preletači i zaletači svojevremeno u njegovu stranku iz drugih stranaka čuvaju svoj iskvareni karakter i koriste ga od slučaja do povoljnijeg slučaja. Oni su uvek spremni da promene jato kako kada im odgovara i to uvek sprovode na svoj i za svoj račun. Tek će se znati više o toj pojavi. Valjda ΛV zna da je Maja Gojković iz ličnih interesa menjala stranke, a čak je formirala i svoju. Vulin socijalista, iz ličnih interesa, došao na vrata radikalizovanih naprednjaka i koristio pare ovlašćeno ženine tetke za kupovinu stana, a kako će pred novim zakonom da pokaže svoju čestitost, on valjda zna, a o Vuku i Danici Draškovič, priča je slična, ako nije i ista, Čanak se šetao od stranaka na vlasti do opozicionara i obrnuto, penzionerski, takozvani vođa, Milan Krkobabić, prvo je prodao svog oca Jovana, zatim Dačića i najzad se uhlebio, bez hleba i soli, u krugu SNS. Da ne dužim, Vesić od vodećeg demokrata stigao je do vodećeg beogradskog naprednjaka i ide dalje. Boško Ničić, gradonačalnik Zaječara, da nije postao naprednjak, izgubio bi sve nadležnosti kao zaječarca, a sada vedri i oblači Timočkim regionom. Kako li ovo preživljava Blagoje Spaskovski, nekada vedrio i oblačio ovim terenima, a sada kinezi su s njim obrisali guzicu kao sa prljavom ritom (krpom). Tu nije kraj!

  7. Ista priča kao da Tomom „Bajcetincem“ , izvoz rakije i mini hidroelektrane a ovom „ndobudnom“Stefanovicu dajte da zameni „Bahatovica“ .
    Blago nama se vama , što rekao ŠOUIĆ treba narod da uzme govnjivu motku .POBESNELI STE U BEOGRADU ,ŠETATE SE KO USRA*I GOLUBOVI .

  8. Neverujem bas u ovo.Bez preCednika raspasce se sns.Mislim da to Stefanovic dobro zna i da je ovo jos jedna prica za narod.Verovatno ce ga staviti na neko tiho i dobro placeno mesto u vlasti

    1. Kao što su on i Toma izdali svog partijskog oca, a bili su mu najbliži saradnici, tako se i njemu može desiti ista stvar, a sve pod dirigentskom palicom tamo nekog izvan naše zemlje. Karma. A i , mnooogo se zaigrao da je bog, pa da mu pokažu , da i nad bogom ima bog. Živi bili , pa videli !

    2. Tesko da ce tako da zavrsi!
      Sve zavisi od toga da li ima nesto u rukama sto moze da kompromituje predsednika!?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.