„Jednostavne ideje najlakše skreću pažnju s problema“: Sagovornici Danasa o izjavi Ružića da su za tragediju krive evropske vrednosti

Ostavite komentar


  1. Zbogom nemoralni ministre. I danasnji slucaj potvrdjuje da su nam djaci nebezbedni.

  2. Gospodo promašili ste temu. Kakvi ratni zločini i to dokumentovani? Dečko nije služio vojsku. Problem je što u ministarstvo ulazim kroz detektor metala pored kamera i obezbeđenja. On je sebe lepo obezbedio a nije se setio da da uvede detektore u škole iako je bilo mnogo“ znakova pored puta“ da će se tragedija desiti pre ili kasnije. Ko je izdao tolike dozvole za oružje? Od SPS na ovamo Srbija je ratna zona.

  3. Ostavki neće biti! Zaključite po istupima „Vođe“! Sve je upregao da bude vrhovni!!! I jedini! Nadam se da se klupko odmotava!!!

  4. Ljudi, ma nije on odavde, pardon, nije tu gde jeste!
    On je virtualac, teleportacija iz Slobinih vremena! U kabinu za teleportaciju ga putnuo Dačko, a dugme pritisnuo Vučko!

  5. Ovo za zapad ima po mom dubokom uverenju jednu drugu stvar, ili još tačniju dilemu..zapad otvara pitanja slobode,ali ja mislim da i on sam nema jasnu granicu dokle ta sloboda u ponašanju i stavu treba da ide..čovek nije svojim postojanjem jedina mera jer čovek je pre svega DRUŠTVENO biće..a to podrazumeva i ograničenja..poštovanje starijeg, autoritet profesora i sl., odnos prma vlasti, prema imovini, prema porodici, prema zaštićenim kategorijama itd ..e zapad kao nosilac te liberalne ideje nije našao granice..Biću grub i reći i podsetiti da u samoj najvećoj zapadnoj demokratiji a to je SAD. ima toliko ubijanja po školama, tržnim centrima i itd da se po godini ne može ni nabrojati..Mislim da sam bio jasan..

  6. A šta je sa gradonacelnikom Šapićem, gde je taj nesto u ovoj tragediji?

  7. koje su to vrednosti. Ja ih u Evropi ne vidim. Satanizacija Rusa i ranije Srba. I naravno, rasturanje porodice.

  8. Dinko Gruhonjić – nedopustiva izjava, ispada da smo mi, Srbi najveći zločinci, što apsolutno nije činjenično stanje. Zašto politizovati sve, gospodin je deo ovog našeg društva koje je izgubilo svaki isećaj odgivornosti, svesti i istinskih vrednosti. Svojom izjavom samo dokazuje da ništa nije odgovorniji i bolji od onih koje je nabrojao.

  9. Poštovana gosp. Snezana treba da vidite i pišete o sns akademiji i kako se svara atmosvera.nasilja straha i svakjakog ludila čiji je predavač direktno AV.
    SRDAČAN POZDRAV.

  10. Ne krivite tudje dvoriste vec pogledajte svoje/rijalitiji, razne serije i filmovi nasi naravno/. Vama je za sve kriv Zapad dajte molim vas ne pricajte gluposti.

  11. U raspodeli funkcija vladajuće koalicije on je dobio prosvetu,Grčić svojevremeno elektroprivredu,Zoran Anđelković još ranije železnicu i t.d.Niko od njih nikakve stručnosti za te poslove nije imao.

  12. Tako je, Obradovicu! Treba nam povratak na tradicionalne vrednosti! Tad smo samo pocinili genocid i granatirali pijace, nije bilo ovih detinjastih pucnjava po skolama! Bosko za cara univerzuma!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.